Vara fierbinte de gaming - Cele mai asteptate jocuri

Vineri, 27 Aprilie 2012, ora 21:18
1710 citiri
Vara fierbinte de gaming - Cele mai asteptate jocuri

rmatoarele doua luni sunt pline de lansari de seama in lumea gaming-ului, cu cateva titluri importante si cu cateva jocuri complet noi care au trezit interesul multora in domeniu. Iata 10 cele mai asteptate jocuri (PC si console) care abia au fost lansate sau vor ajunge pe piata pana la sfarsitul verii, potrivit CNET.

1. The Walking Dead (PC, Mac, Xbox 360, PS3)

Lansat in urma cu doar doua zile pe PlayStation 3 si astazi pe Xbox, Episodul 1 din saga The Walking Dead a fost dezvoltat de Telltale Games pe baza benzilor desenate cu zombie, care au fost si baza pentru serialul TV de succes. Jocul este asteptat pe PC, Mac si ca aplicatie iOS in aceasta vara.

2. Mortal Kombat (Vita)

Lansat in urma cu un an pe PlayStation 3 si Xbox 360, Mortal Kombat soseste in data de 4 mai in Europa pe PlayStation Vita. Folosind Unreal Engine 3, jocul dezboltat de NetherRealm Studios este al 9-lea titlu important din serie.

3. Diablo III (PC, Mac)

Programat pentru 15 mai, Diablo III soseste la 12 ani dupa titlul precedent. Jocul dezvoltat de Blizzard promite imbunatatiri importante aduse gameplay-ului.

Actiunea se petrece la 20 ani dupa cea din Diablo II.

Citeste mai multe despre Vara fierbinte de gaming - Cele mai asteptate jocuri pe Hit.ro

#lansare jocuri noi, #jocuri noi vara 2012, #jocuri vara 2012 , #Jocuri