Zynga si Electronic Arts au ajuns la o intelegere in procesul privind jocul Sims

Duminica, 17 Februarie 2013, ora 17:32
2670 citiri
Zynga si Electronic Arts au ajuns la o intelegere in procesul privind jocul Sims
Foto: The Guardian

Electronic Arts (EA) si Zynga au cazut la o intelegere in cadrul procesului prin care EA acuza ca jocul "The Ville" al Zynga ar fi fost copiat dupa "The Sims Social", ce ruleaza in acest moment pe platforma Facebook.

Electronic Arts este cel de-al doilea mare producator de jocuri video din SUA, iar acuzatiile sale aveau la baza o plangere conform careia fostii sai manageri, angajati ulterior la Zynga, detineau informatii cruciale privind strategia si dezvoltarea jocului "The Sims Social", transmite Bloomberg.

Zynga este cel mai mare dezvoltator de jocuri pentru Facebook si a demarat o contraofensiva juridica impotriva EA, pentru a opri orice amestec in procesul sau de recrutare si a preveni noi procese.

Potrivit Zynga, plangerea EA de incalcare a drepturilor de copyright nu avea nici o baza legala si incalca o alta intelegere anterioara a celor doua companii.

Stirea conform careia cei doi producatori de jocuri au cazut la un acord a fost confirmata de reprezentantii ambelor firme, care au refuzat insa sa ofere detalii cu privire la termenii intelegerii.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#proces Electronic Arts Zynga, #proces copyright jocuri, #intelegere EA Zynga, #copiere joc Sims , #Jocuri