Aplicatia care va reaminteste lucrurile pe care le-ati facut

Duminica, 22 Iulie 2012, ora 13:17
1343 citiri
Aplicatia care va reaminteste lucrurile pe care le-ati facut

Aplicatia Friday, dezvoltata de compania indiana Dexetra, permite utilizatorilor sa isi aminteasca perioadele de timp in care au facut diverse lucruri care au legatura cu ceea ce se intampla in telefonul lor. Aplicatia poate fi descarcata pe dispozitivele cu Android.

Aplicatia a fost disponibila in procesul sau de dezvoltare tuturor care au dorit sa participe la imbunatatirea acesteia, iar recent a fost lansata pe Google Play, dupa mai mult de un an de teste, potrivit The Next Web.

Aplicatia Friday functioneaza in planul din fundal al sistemului de operare, "stocand toate evenimentele care au legatura cu telefonul utilizatorului. Puteti sa va ganditi la aceasta aplicatie ca un jurnal personal al vietii dumneavoastra, dar noua ne place sa o consideram ca un instrument analitic", spune Brand McCarthy, reprezentant al The Next Web.

Friday are acces la informatiile incarcate pe telefon, iar utilizatorul ii poate cere sa tina evidenta fiecarui lucru care se intampla in telefonul sau: "Odata ce ii dai permisiunea, va dura numai cateva minute pana cand aplicatia va oferi un dashboard care cuprinde tot ceea ce este legat de telefon, de la email-uri pana la fotografii si chiar intalnirile la care a participat utilizatorul", a adaugat Brand McCarthy.

#aplicatii Android, #aplicatie Android rememorare evenimente, #aplicatie Android Dexetra , #Produse software