Gestiune online, pentru IMM: Care sunt cele mai eficiente programe?

Sambata, 18 August 2012, ora 17:13
2200 citiri
Gestiune online, pentru IMM: Care sunt cele mai eficiente programe?

Programele de colaborare online ofera rapiditate si flexibilitate in timp ce imbunatatesc performantele si reduc costurile companiei. Daca ele pot fi accesate si de pe smartphone-urile angajatilor, atunci eficienta programului creste exponential.

Programele online de gestiune de proiecte si colaborare sporesc calitatea proiectelor interne, a proiectelor pentru clienti, contribuie la administrarea foilor de timp si partajului de documente. Cu ajutorul lor, datele-cheie sunt mai usor de gestionat, ca si organizarea si evaluarea sarcinilor.

Companiile au acum la dispozitie si programe in limba romana, special create pentru intreprinderile mici si mijlocii de pe piata romaneasca. Un astfel de program este Proiect GroupCamp, un soft ce tocmai s-a lansat si in limba romana, in varianta web si mobil, pentru iOS si Android.

Programul propus de Group Camp este disponibil online, iar inscrierea se face cu foarte mare usurinta. In primele 30 de zile programul poate fi testat gratuit, cu o versiune operationala. Daca la sfarsitul perioadei de proba utilizatorul este convins, el poate merge mai departe cu un abonamen lunar, care se poate incheia oricand, fara ca acesta sa isi piarda datele.

Dicker Sooriah, co-fondator GroupCamp, sustine ca modelul lansat de compania sa este simplu si "fara cheltuieli surpriza". In plus, cu sistemul Cloud, toti clientii folosesc aceeasi versiune a programului caruia ii adauga frecvent noi functionalitati, la cerere.

Creatorii programelor GroupCamp sustin ca acestea sunt compatibile cu programele din pachetele Microsoft, Google, Linux, sau alte program utilizate in mod normal de intreprinderi. In consecinta, acest lucru inseamna ca angajatii isi pot sincroniza documentele Office, agendele Google si chiar sistemele de mesagerie Outlook.

In plus, acest serviciu aduce un plus la capitolul mobilitate, fiind accesibil si de pe telefoanele iPhone si Android, cu interfata "touch".

#gestiune online imm, #programe gestiune online, #gestiune online limba romana , #Produse software