Google pregateste o aplicatie care sa rivalizeze cu Siri

Marti, 19 Iunie 2012, ora 15:46
1389 citiri
Google pregateste o aplicatie care sa rivalizeze cu Siri

Google va lansa un competitor pentru dispozitivele Apple care ruleaza sistemul de operare iOS cu aplicatia Siri. Apple a anuntat recent ca a updatat Siri.

Noile caracteristici ale aplicatiei Siri includ o optiune prin care utilizatorii pot pune intrebari despre sport, filme, restaurante si alte domenii. Una dintre cele mai importante functii ale Siri este "Eyes Free", prin care sistemul software al dispozitivului mobil este conectat la masini, potrivit The Next Web.

BMW, Landrover, GM si Audi se numara printre brandurile pentru care va putea fi folosita aplicatia Siri in urmatoarele 12 luni.

Apple a continuat sa imbunatateasca asistentul vocal Siri, adaugandu-i optiuni pentru mai multe limbi, astfel incat utilizatorii din Japonia si China, piete pe care compania americana inregistreaza cresteri, sa beneficieze de pe urma acestui serviciu.

Detaliile exacte privind competitorul direct al aplicatiei Siri nu au fost prezentate si nici nu se stie daca un asemenea dispozitiv ar putea fi configurat sa functioneze penru toate platformele Android.

Achizitia companiei Clever Sense de catre Google ar putea juca un rol important in crearea aplicatiei care va concura cu Siri.

#Google aplicatie Apple, #Google Apple aplicatii competitie , #Produse software