LG lanseaza serviciul de stocare LG Cloud

Marti, 01 Mai 2012, ora 15:32
1323 citiri
LG lanseaza serviciul de stocare LG Cloud

LG a lansat propriul serviciu de stocare online - LG Cloud, care permite accesul la continutul digital prin intermediul mai multor dispozitive electronice.

Serviciul cloud lansat de LG este diferit de cel al competitorilor sai prin faptul ca detine un nucleu multimedia. Nu este un simplu serviciu de stocare online pentru diverse fisiere, ci permite utilizatorilor sa administreze si sa vada continutul acestora de pe smartphone-uri cu sistem de operare Android, de pe PC-uri sau televizoare, potrivit Mashable.com.

Pentru accesarea acestui serviciu, utilizatorul trebuie sa descarce aplicatia potrivita: utilizatorii Android o pot achizitiona din Google Play sau din LG SmartWorld app store, cei care detin LG Smart TV o pot gasi in LG SmartWorld store, in timp ce proprietarii de PC-uri au la dispozitie si site-ul web LG Cloud.

Serviciul permite utilizatorilor sa vada fotografiile si inregistrarile video realizate cu smartphone-ul pe PC sau la televizorul lor.

LG Cloud este disponibil atat ca serviciu gratuit, cat si ca serviciu cu plata. Versiunea beta gratuita a serviciului apare in Statele Uniate ale Americii si in Coreea de Sud in data de 1 mai, iar la nivel global va fi disponibila anul viitor.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#LG Cloud lansare, #LG Cloud multimedia, #serviciu de stocare cloud LG , #Produse software