Licitatia pentru softul privind votul multiplu la referendum, castigata de XOR IT Systems

Miercuri, 01 August 2012, ora 11:58
1569 citiri
Licitatia pentru softul privind votul multiplu la referendum, castigata de XOR IT Systems

Firma XOR IT Systems a castigat licitatia organizata de Autoritatea Electorala Permanenta pentru softul privind votul multiplu la referendumul de demitere a presedintelui Romaniei.

Autoritatea Electorala Permanenta informeaza ca, luni, a finalizat procedura de negociere fara publicare a unui anunt de participare pentru achizitia de servicii de arhivare electronica a listelor electorale, extragerea bazei de date textuale si sistem de gestionare a arhivei electronice generate cu ocazia referendumului national.

Dintre cei noua operatori economici carora le-au fost transmise invitatii de participare, patru dintre acestia (SIVECO Romania SA, Star Storage, XOR IT Systems, Team Net International) au depus ofertele in termenul limita stabilit.

Potrivit AEP, operatorul economic declarat castigator ca urmare a aplicarii criteriului de atribuire, respectiv pretul cel mai scazut, este XOR IT Systems, a carui oferta financiara a fost de 1.973.550 lei, fara TVA, suma bugetata cu aceasta destinatie fiind de 3.345.000 lei, fara TVA.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#castigator licitatie software referendum, #software referendum, #licitatie software referendum, #XOR IT Systems , #Produse software