Oracle cumpara Vitrue, platforma pentru marketing in social media

Miercuri, 23 Mai 2012, ora 18:05
1326 citiri
Oracle cumpara Vitrue, platforma pentru marketing in social media

Oracle va achizitiona Vitrue, o platforma pentru social marketing, care ofera suport software companiilor care vor sa isi isi prezinte campaniile si activitatile pe Facebook, Twitter, YouTube si Google+.

Aplicatiile de social media SaaS, dezvoltate de Vitrue, ii ajuta pe clienti sa isi amplifice implicarea sociala in comunitate. Cumparatorii au posibilitatea de a initia campanii la nivel global si local, prin intermediul retelelor sociale si sa publice continutul acestora pentru a gasi sustinatori.

Desi termenii afacerii nu au fost inca dezvaluiti, TechCrunch anunta ca Oracle va plati 300 milioane de dolari pentru aceasta achizitie, potrivit Mashable.

Oracle vrea sa combine serviciile sale din domeniul vanzarilor si serviciilor de gestionare a datelor cu aplicatiile Vitrue pentru a crea cea mai avansata si cuprinzatoare platforma sociala. Crearea unei platforme integrata de social marketing va oferi organizatiilor posibilitatea de a-si imbunatati relatia lor cu clientii, sa isi majoreze veniturile prin intermediul tuturor canalelor de comunicare si sa fie mult mai prompte in relatiile cu clientii.

#Orache achizitie Vitrue, #Oracle platforma social marketing , #Produse software