Telefon mobil: aplicatiile pentru sanatate sunt prea putin cautate

Sambata, 21 Iulie 2012, ora 13:43
1454 citiri
Telefon mobil: aplicatiile pentru sanatate sunt prea putin cautate

Gradul de folosire al aplicatiilor pentru sanatate de pe telefoanele mobile este scazut in randul consumatorilor, potrivit unui studiu realizat recent.

Din cei 88% de americani care au telefoane mobile, numai 10% au downloadat aplicatii ce au legatura cu sanatatea, releva datele proiectului "Pew Internet and American Life Project", citat de Mashable.

Procentul utilizatorilor de aplicatii mobile destinate sanatatii nu s-a schimbat din 2010, desi atunci existau 2.993 de astfel de aplicatii, iar in 2012 numarul acestora a crescut la 13.619, potrivit MobiHealthNews.

15% dintre utilizatorii mai tineri ai telefoanelor mobile (18 - 29 de ani) si utilizatorii afro-americani aveau aplicatii legate de domeniul sanatatii pe dispozitivele pe care le detin, conform datelor dintr-un studiu realizat in septembrie 2010. Astfel, numai 8% dintre posesorii de telefoane mobile cu varste cuprinse intre 30 si 49 de ani downloadasera acest tip de aplicatii, desi este mult mai probabil ca problemele de sanatate sa apara la aceasta varsta.

Un alt studiu realizat in august 2011 a prezentat rezultate similare.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#aplicatii sanatate telefoane mobile, #descarcare aplicatii utilizatori mobile, #aplicatii destinate sanatatii mobil , #Produse software