6 speakeri internationali vor fi prezenti la DevTalks for Juniors - prima conferinta dedicata juniorilor IT

Marti, 31 Octombrie 2017, ora 09:30
1766 citiri
6 speakeri internationali vor fi prezenti la DevTalks for Juniors - prima conferinta dedicata juniorilor IT

Pe 11 noiembrie, la Deschis Gastrobar si MATER, pasionatii de tehnologie se intalnesc in cadrul DevTalks for Juniors, prima conferinta pentru juniorii din domeniul IT.

Prima editie DevTalks for Juniors, organizata in 2016, a reusit sa aduca impreuna peste 140 de pasionati de tehnologie. Evenimentul din acest an isi propune sa fie unul de impact pentru comunitatea juniorilor din domeniul IT.

Atat continutul de calitate, cat si cadrul practic si interactiv vor contribui la crearea unui context de invatare pentru persoanele prezente la eveniment. Astfel, timp de o zi participantii vor putea afla mai multe despre cele mai noi tendinte in domeniul IT, instrumentele folosite de catre profesionistii din domeniu, dar si oportunitati si sfaturi pentru provocarile intalnite pe parcursul carierei.

Aflat la cea de-a doua editie, DevTalks for Juniors isi propune sa ofere participantilor o noua experienta de invatare prin temele abordate in cadrul evenimentului. Astfel, urmarind ultimele trenduri din domeniul tehnologiei, agenda DevTalks for Juniors este structurata pe noi zone de interes precum Future in Technology, AI&IoT&Robotics, Web, Mobile, Big Data, Java si Career Development.

Editia din acest an va reuni 400 de participanti care vor lua parte la conferinte si workshop-uri ce vor aborda teme despre cele mai noi tehnologii din domeniu precum Java,. NET, PHP, C++/C#.

Agenda DevTalks for Juniors va oferi participantilor un continut de calitate, atat prin temele abordate, cat si prin invitatii la eveniment. Printre cei 6 speakeri internationali de anul acesta se afla Joe Winchester, Senior Technical Staff Member la IBM, Gerard Sans, Angular Evangelist la AngularZone si Michael Pustovit, Android developer la Stanfy. De la eveniment nu vor lipsi nici speakerii locali precum Magda Miu, Senior Android Developer, Alin Miu, Senior Java Developer, Sorin Tarmure, co-fondator Small Academy, Sergiu Ardelean, Augmented Reality Evangelist, Eduard Vasilache, Matei Dumitrescu, Cristian Orasanu, Robert Knapp si multi altii.

Noutatea acestei editii este reprezentata de o sesiune de discutii informale in cadrul "Mentors&Investors Hour". Timp de 30 de minute, participantii vor beneficia de interactiunea cu investitorul Cosmin Ochisor, Investment Manager la Hubraum, vor descoperi provocarile intalnite in lansarea unui startup de la fondatorii Woogie, dar si sfaturi despre cariera de la speakerii si mentorii prezenti la eveniment.

De asemenea, de la eveniment nu vor lipsi nici distractia si zonele de relaxare. Gateway VR Studio va crea o zona in care participantii pot testa o serie de jocuri prin intermediul ochelarilor VR, iar PC Garage vor crea o zona de Gaming cu 3 console PlayStation 4. Conceptul de Escape Room va putea fi testat in cadrul DevTalks for Junior prin intermediul unei experiente VR oferita de VRCenter. De asemenea, pauzele vor fi mai placute impreuna cu Tassimo, Pauza de Fructe si Mobila Dalin.

Companiile partenere de anul acesta sunt: Vodafone Shared Services, Luxoft si Ubisoft.

Evenimentul se adreseaza developerilor aflati la inceput de drum in domeniul IT, studenti, persoane care isi doresc sa dezvolte o cariera in domeniu sau chiar elevi.

DevTalks for Juniors va avea loc pe 11 noiembrie, la DESCHIS Gastrobar, in Bucuresti.

Mai multe detalii despre eveniment pot fi accesate pe www.devtalks.ro/bucharest/devtalks-jr/

Participarea la eveniment este gratuita si se realizeaza pe baza de inscriere, in limita locurilor disponibile.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#DevTalks for Juniors, #conferinta programare , #Programare