Parintele PHP, unul dintre liderii mondiali in inovare, vine la Bucharest Technology Week

Joi, 30 Martie 2017, ora 15:01
1929 citiri
Parintele PHP, unul dintre liderii mondiali in inovare, vine la Bucharest Technology Week

Rasmus Lerdorf, omul care a inventat PHP (PHP: Hypertext Preprocessor), este unul dintre printre primii speakeri straini confirmati la summit-urile de business din cadrul Bucharest Technology Week (22-28 mai).

Primele patru zile ale Saptamanii tehnologiei din Capitala sunt rezervate unei serii de conferinte impartite in 5 teme principale care aduna peste 40 de speakeri, dintre care mai mult de jumatate sunt din strainatate.

Mai exact, Business Summits (23-26 mai), gazduite de Hotel Athenee Palace Hilton, vor avea in prim-plan lideri in tehnologie din domeniile Inovarii, HR, Vanzari, Java si PHP.

Printre cei care au confirmat prezenta la intalnirea cu publicul din Romania se afla Rasmus Lerdorf, programatorul danez care a creat limbajul PHP, baza paginilor si a aplicatiilor web. La aproape 25 de ani de la prima versiune PHP, Rasmus Lerdorf va vorbi in fata specialistilor romani despre evolutia si perspectivele inventiei care l-a facut celebru.

Camilla Schwartz-Björkqvist, Chief Data Officer Global HR, ING Olanda, a fost desemnata femeia anului 2016 din ING, la categoria "Exemplu de urmat". Expertul HR din ING Amsterdam are o vasta experienta, atat in consultanta, cat si ca angajat in corporatii din Europa si America de Nord. Dintre domeniile in care a excelat putem aminti managementul de proiect, solutii business online & IT, inovare, business development si comunicare & planificare strategica.

Cris Beswick este autor, speaker si consilier in inovare, faimos in toata lumea pentru bestseller-ul "The Road to Innovation" si coautor al "Building a Culture of Innovation". Cris Beswick este consultant in materie de brand personal, recunoscut la nivel mondial ca autoritate in crearea de organizatii inovative.

Eberhard Wolff are o experienta de peste 15 ani ca arhitect de software si consultant in afaceri care deseori s-au intersectat cu tehnologia. Autor, speaker inspirational si Fellow la compania innoQ, Eberhard Wolff si-a concentrat cariera pe modernizarea arhitecturii de software, incluzand Cloud, Continuous Delivery, DevOps, Microservices sau No SQL.

Daniel Frances a stiut de copil ca va avea o cariera de succes in vanzari, date fiind abilitatile lui exceptionale de a interactiona cu oamenii. A iesit din anonimat gratie succesului fulminant avut cu sistemul de vanzari Cold Calling, devenind maestru in acest domeniu. In 2010, impulsionat de dorinta de a-si impartasi cunostintele a scris The Cold Call Bible si a pus bazele The Cold Call Company.

Perry Timms a adunat 20 de ani de experienta in solutii tehnologice de business, dezvoltare si formare organizationala. Perry Timms este speaker TED, dar si consultant al Universitatii Sheffield Hallam din Marea Britanie. Expertul in HR va vorbi la BTW despre viitorul modului in care lucram, o tema pe care a transformat-o in propria sa misiune.

Toti acesti lideri, dar si altii ce urmeaza a fi anuntati in curand, vor sustine conferinte in fata a peste 1200 de profesionisti romani pe toata durata celor 4 zile de Business Summits.

Inscrieri si detalii se gasesc pe techweek.ro.

#Bucharest Technology Week 2017 , #Programare