ASUS Eee Pad Transformer Prime, acum cu sistem de operare Android 4.0

Marti, 10 Ianuarie 2012, ora 17:17
1731 citiri
ASUS Eee Pad Transformer Prime, acum cu sistem de operare Android 4.0

Jerry Shen, CEO ASUS impreuna cu Jen-Hsun Huang, CEO NVIDIA au anuntat aseara lansarea update-ului de firmware cu Android 4.0 Ice Cream Sandwich pentru ASUS Eee Pad Transformer Prime, prima tableta din lume cu Tegra 3 quad-core. Anuntul a fost facut in cadrul conferintei de presa NVIDIA de la CES, Transformer Prime devenind prima tableta din lume cu noul sistem de operare Android.

Actualizarea de firmware a inceput sa fie transmisa prin aer (FOTA) la ora 7pm PST pe 9 ianuarie 2012, utilizatorii din America si Taiwan regasindu-se intr-un prim val. Posesorii de Transformer Prime din celelalte tari vor primi si ei actualizarea software la Android 4.0 Ice Cream Sandwich in curand.

Printre facilitatile interesante ce vor fi disponibile odata cu actualizarea sistemului la Android 4.0 ICS se numara abilitatea de comuta rapid intre versiunile mobile si desktop ale site-urilor vizitate, precum si posibilitatea salvarii paginilor web pentru lecturile ulterioare offline. Utilizatorii vor beneficia de efecte speciale pentru camera foto, vor putea capta imagini panoramice si vor putea edita fotografiile pe Transformer Prime.

Jerry Shen, CEO ASUS, a dezvaluit cu acelasi prilej si prima tableta ASUS cu ecran de 7" si procesor quad-core - ASUS MeMO 370T. Aceasta integreaza intr-o dimensiune si mai mica un procesor NVIDIA Tegra 3 quad-core. Tableta dispune de camera foto de 8MP, ecran IPS si sistem de operare Android 4.0 Ice Cream Sandwich.

#tableta asus, #Android 4 , #Sisteme de Operare