Trucuri ascunse in Windows 8

Marti, 06 Martie 2012, ora 10:19
2418 citiri
Trucuri ascunse in Windows 8

Pentru utilizatorii care si-au instalat deja Windows 8 Consumer Preview, noul sistem de operare poate fi destul de dificil de configurat. Unele dintre instrumentele de control si configurare nu sunt "la vedere", asa ca va prezentam cinci trucuri si shortcut-uri extrem de utile daca testati noul OS (beta) al Microsoft.

Cu aceste sfaturi, veti putea folosi la maxim capacitatile Windows 8 pe PC, pentru o experienta mai placuta si mai eficienta, potrivit ZDNet.

1) Acces rapid la optiuni de system management

Cand utilizatorul duce pointerul mouse-ului in coltul de stanga jos al ecranului, are acces meniul Start, insa cu un click dreapta in acelasi loc, poate deschide un meniu mult mai complex si util, apreciat cu siguranta de un admin sau power user. Meniul poate fi deschis si direct din tastatura prin apasarea simultana a tastelor Windows si X.

Combinatia de comenzi era folosita pana acum pentru a deschide Windows Mobility Center pe un notebook, dar aceasta optiune a primit acum un alt shortcut.

2) Refresh optimizat

Noua functie Refresh ofera utilizatorului optiunea de a stabili singur un punct pentru system restore, fara sa piarda date. Dupa instalarea si optimizarea aplicatiilor folosite cel mai des, Refresh-ul poate fi stabilit cu Recimg in Windows 8 command line.

Dupa deschiderea unei ferestre de Command Prompt cu drepturi de administrator, din meniul prezentat anterior, comanda corecta este "recimg /createimage X", unde X este folderul in care va fi instalata imaginea sub forma de fisier Windows Installer. Acesta poate fi accesat oricand pentru revenirea la optiunile preferate si nu are o marimea exagerata. Realizat imediat dupa instalarea lui Windows 8 Consumer Preview, ocupa mai putin de 7GB.

Citeste mai multe pe Hit.ro

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#trucuri Windows 8, #configurare Windows 8, #instalare Windows 8 , #Sisteme de Operare