Windows XP este mai costisitor decat Windows 7

Luni, 28 Mai 2012, ora 10:01
1888 citiri
Windows XP este mai costisitor decat Windows 7

Microsoft a finantat un studiu efectuat de firma de analiza IDC, prin care au fost comparate sistemele de operare XP si Windows 7 in cazul companiilor. Concluzia studiului a fost ca trecerea de la XP la Windows 7 este cea mai buna decizie pentru oamenii de afaceri.

Studiul IDC a analizat costurile asociate cu cele doua sisteme de operare, concluzia fiind ca utilizarea XP este mai costisitoare pentru organizatiile medii si mari. IDC a intervievat noua companii pentru efectuarea acestui studiu, concluzionandu-se ca folosirea XP este asociata cu costuri de cinci ori mai mari comparativ cu Windows 7, potrivit The Verge.

"Costurile tind sa creasca in momentul in care produsele vechi sunt folosite dupa expirarea duratei pentru care au fost create sa functioneze", a concluzionat studiul IDC, observandu-se ca pe masura ce sistemul de operare este mai vechi, costurile sunt din ce in ce mai ridicate.

Reprezentantii Microsoft au anuntat ca noile tablete cu Windows 8 vor fi lansate in noiembrie si vor fi dotate cu procesoare Intel. Noul sistem de operare Windows 8 va fi integrat cu Windows Phone, iar impreuna vor oferi un ecosistem complet, dupa modelul Apple Mac OS X si iOS, transformandu-se intr-o alegere ideala de platforma, pentru producatorii de hardware care cauta o solutie unificata non-Apple.

#XP Windows 7 comparatie, #sisteme de operare Windows, #Windows 8 lansare , #Sisteme de Operare