Google lanseaza Voice Search in limba romana

Vineri, 17 August 2012, ora 17:48
1754 citiri
Google lanseaza Voice Search in limba romana

Google lanseaza vineri Voice Search in limba romana. Aplicatia este diponibila pentru toate sistemele de operare Android, permitand utilizatorilor sa efectueze rapid orice cautare pe telefon prin utilizarea vocii in locul tastaturii.

Voice Search raspunde pe loc la orice tip de cautare uzuala, precum: care este distanta pana la Timisoara, ce benzinarii exista in Craiova, cum va fi vremea astazi, care este programul la cinema sau ce idei de cadouri exista. Aplicatia genereaza rezultate exacte de cautare astfel incat sa acopere toate posibilitatile.

Aplicatia Voice Search transforma cuvintele rostite in text si apoi efectueaza interogarea pe motorul de cautare Google.

Toate datele sunt prelucrate prin intermediul tehnologiilor gazduite in Cloud, nu pe telefonul mobil, ceea ce face ca aplicatia sa ruleze mai rapid.

Alaturi de romana, in Voice Search au fost incluse alte 12 limbi, aplicatia fiind astfel disponibila pentru 100 de milioane de noi vorbitori din tarile nordice, iberice si slave. In total, Voice Search este disponibila in 42 de limbi si dialecte din 46 de tari.

#aplicatie Voice serach limba romana, #aplicatie Google Voice Search romana, #aplicatie Voice Search Romania , #Software audio