Invata cum sa transformi un cupon de reducere in cadoul potrivit

Joi, 24 Noiembrie 2011, ora 18:48
3304 citiri
Invata cum sa transformi un cupon de reducere in cadoul potrivit

Specialistii in IT propun idei inedite pentru cadourile de Craciun din acest an. Cuponul de reducere printat pe o simpla foaie nu este un cadou potrivit. Solutia? Un certificat de reducere cu un design special, si un program care sa faca asta pentru tine.

Cauti un cadou in ultimul moment? Acum nu trebuie sa te mai deplasezi pana la magazin ca sa gasesti cadoul cel mai potrivit. Poti face cadou un voucher de reduceri. O solutie la indemana este oferita de Presentify.me, care poate transforma voucherele care in mod obisnuit sunt printate pe o foie de hartie obisnuita in certificate care pot deveni cadoul perfect.

Ideea site-ului care transforma voucherele in cadouri potrivite pentru orice ocazie a pornit de la o discutie despre cat de potrivit este un voucher de reducere pentru un cadou. "Sunt atatea vouchere de reduceri pe care oamenii si-ar dori sa le aiba, insa nimeni nu indrazneste sa ofere un simplu cupon de reducere", a spus Alex Vander Hoeven, unul dintre fondatorii companiei.

Solutia apartine unei echipe formate din 3 tineri, Alex Vander Hoeven, Bob Pluss si Chan Yin. Idee de afacere a fost transformata de cei trei intr-un start-up cu mari asteptari in perioada sarbatorilor de iarna, transmite Techcrunch.

Presentify.me va transforma cupoanele de reduceri in certificate de reduceri. In prezent, se colaboreaza cu site-urile de reduceri Groupon, Dealfind, Tippr si GiltCity, si se duc negocieri si alte companii. Pentru a folosi Presentify.me trebuie sa completezi o serie de informatii precum compania de la care ai achizitionat cuponul, codul de reducere de pe cupon, si numele tau.

In prezent, sunt diponibile doar trei teme din care poti alege cum va arata certificatul tau, insa Vander Hoeven spune ca se lucreaza la alte teme precum zile de nastere, Valentine's Day sau Paste. In plus, in viitor clientii isi vor putea genera singuri modelul de certificat.

Este o idee simpla si un instrument util pana cand companiile de reduceri vor intelege ca ele sunt cele care trebuie sa asigure asemenea servicii.

Start-up-ul Presentify.me dispune de o finantare generoasa de 400,000 de dolari de la Andrew Bachman, Tim Skyes si David Dingman.

#cupoane de reducere, #Presentify me, #cadou cupoane de reducere , #Software nou