O aplicatie de photo sharing aduna investitori de la Hollywood

Marti, 25 Octombrie 2011, ora 21:00
1076 citiri
O aplicatie de photo sharing aduna investitori de la Hollywood
Echipa Mobli/Sursa:techcrunch.ro

Numeroase vedete s-au inghesuit sa investeasca intr-o aplicatie de photo sharing denumita Mobili, dezvoltata de un grup de israelieni. Cea mai recenta vedeta care s-a alaturat investitorilor este Leonardo DiCaprio care a contribuit cu 4 milioane de dolari. Lady Gaga si Ashton Kutcher sunt si ei printre cei care cred in aceasta aplicatie.

Mobli este o aplicatie de photo-sharing, care, spre deosebire de alte aplicatii de acest gen, este formata din filtre si canale precum: oameni, locuri si subiecte. Platforma este utilizata deja de investitor, dar si de alte celebritati ca David Arquette sau Paris Hilton, potrivit TechCrunch.

Utilizatorii se pot conecta la Mobli prin Facebook, care aduce o latura sociala aplicatiei si permite schimbul de fotografii intre prieteni. De exemplu, paticipantii la un concert sau la o nunta pot face schimb de fotografii si videoclipuri. Toate imaginile si clipurile video sunt etichetate geografic si pot fi utilizate de comunitati restranse.

Aplicatia ofera gratuit 22 de filtre. Mobli poate aplica filtre pe baza vizuala, dar si pe locatie, astfel incat utilizatorii sa poata incadra fotografii facute intr-un stadion de sport in culorile echipei, sau facuta la o conferinta cu filtre de marca. In mod evident, exista o oportunitate uriasa pentru companii de a sponsoriza filtrele Mobli.

Mobli ofera aplicatii pentru iPhone, Android si Blackberry.

#Mobli Leonardo DiCaprio, #aplicatie photo sharing Mobli , #Software nou