Plagiatori, aveti o problema. Mare de tot! - Interviu

Luni, 18 Noiembrie 2013, ora 08:21
1643 citiri
Plagiatori, aveti o problema. Mare de tot! - Interviu

O echipa de specialisti in IT a lansat recent primul si singurul soft de detectare a plagiatului 100% romanesc. Utilizarea acestui soft este GRATUITA.

Echipa de programatori care a pus la punct DetectarePlagiat.ro precizeaza ca programul face verificari complexe inclusiv in propozitii si fraze similare, citate lipsa sau inexacte si permite utilizatorului sa vada online textul care a fost plagiat.

Ziare.com a discutat cu Dragos, unul dintre cei trei membri ai echipei care a realizat acest soft menit sa faca putina curatenie in sistemul de invatamant romanesc.

Cine sunteti? Cati oameni au lucrat la acest proiect si cat timp? Care au fost costurile?

Suntem o echipa de programatori seniori care au avut sansa de a lucra la nivel international la mai multe proiecte de anvergura, proiecte ce au presupus elaborarea si implementarea unor programe software ce au necesitat un conglomerat de tehnici pluridisciplinare: algoritmi de inteligenta artificiala, programare neurolingvistica computerizata, dezambiguizare semantica si analiza lingvistica computerizata, dar si de extragerea si exploatarea de date si de cunostinte din baze de date.

Citeste mai multe despre Plagiatori, aveti o problema. Mare de tot! - Interviu pe Ziare.com

#detectare plagiat soft romanesc, #program detectare plagiat romana , #Software nou