Microsoft Office: Cea mai noua versiune este disponibila in teste

Miercuri, 01 Februarie 2012, ora 10:24
1977 citiri
Microsoft Office: Cea mai noua versiune este disponibila in teste

Microsoft Office 15, urmatoarea versiune de Office, intra versiunea de testare, au anuntat reprezentantii Microsoft. Versiunea beta a Office 15 este deja disponibila pentru utilizatori, se arata pe blogul companiei.

"In acest moment timpuriu in ciclul nostru de dezvoltare nu as putea sa va ofer mai multe detalii despre Office 15, dar va pot spune ca Office 15 este cel mai ambitios proiect pentru divizia Office", a declarat PJ Hough, reprezentant Microsoft Office Division, citat de Msnbc.com.

Prin intermediul Office 15, "ne vom actualiza, pentru prima data, simultan serviciile de cloud, serverele si clientii Office, Office 365, Exchange, SharePoint, Lync, Peoject si Visio pentru telefonie mobila si PC. Toate aceste servicii ii vor ajuta pe oameni sa munceasca, sa colaboreze si sa comunice mai inteligent si mai rapid ca niciodata", a declarat acesta.

Office 15 va functiona, cel mai probabil, si pe versiunile mai vechi de Windows, pe varianta actuala de Windows 7OS dar si pe urmatoarea varianta Windows 8, sustin expertii in domeniu, care se asteapta si la o noua interfata Office, cu touchscreen, cunoscuta sub numele "Metro".

#Microsoft Office 15, #lansare Office 15, #Office 15 test , #Software PC