Charisma ERP, cel mai bine cotat sistem la nivel de mid-market din Europa

Marti, 29 Noiembrie 2016, ora 12:41
3244 citiri
Charisma ERP, cel mai bine cotat sistem la nivel de mid-market din Europa

Indiferent de domeniul de activitate, situatia economica isi lasa adanc amprenta in cazul companiilor care folosesc solutii software de gestionare a proceselor interne depasite din punct de vedere tehnologic. De aici apare nevoia stringenta a acestora de a-si indrepta atentia catre solutii software de tip ERP moderne, capabile sa imbunatateasca managementul de date dintre diviziile sale.

Companiilor, TotalSoft, dezvoltator de sisteme ERP si alte solutii software, le ofera ERP-ul Charisma, care poate fi implementat in diferite combinatii, in functie de specificul si complexitatea fiecarui business.

Charisma reprezinta cea mai bine cotata si vanduta solutie ERP la nivel de mid-market din Romania, ce sustine operatiunile a importanti jucatori, din cele mai variate domenii: de la distributie, retail, la productie, leasing si credit, medical-farmaceutic, agricultura, energie si servicii.

Spre deosebire de alte solutii ERP de pe piata romaneasca, Charisma ocupa prima pozitie in ultimii 5 ani in topul furnizorilor de solutii si servicii de tip ERP din Romania, conform companiei de analiza si cercetare de piata Pierre Audoin Consultants (PAC), cu o cota de piata de 16%.

Mai mult, companii din intreaga lume isi coordoneaza activitatea cu ERP-ul romanesc, printre care amintim tari ca: Austria, Luxemburg, Germania, Polonia, Cehia, Serbia,Ucraina, Ungaria, Grecia, Albania, Bulgaria, Brazilia, SUA, Canada, China sau Senegal.

De ce companiile aleg ERP de tipul Charisma

ERP este acronimul pentru "Enterprise Resource Planning", reprezentand solutia software ce are la nucleu existenta unei baze de date unice, la care toti angajatii au acces permanent si care se actualizeaza automat, oferindu-le acestora informatii relevante pentru a-si derula activitatea in timp real.

Implementarea unei solutii ERP de la TotalSoft este o decizie strategica, la nivel de top-management, dar care, odata implementata, asigura beneficii de lunga durata pentru orice companie, din orice domeniu de activitate: accesibilitatea mare a informatiilor, eficienta operationala si imbunatatirea modului in care organizatia isi desfasoara procesele zilnice.

Ca o completare, sistemul Charisma ERP cuprinde mai multe aplicatii, numite si module, destinate proceselor interne ale fiecarui departament, cu scopul cresterii transparentei proceselor interne si asigurarii trasabilitatii comenzilor, a proiectelor, a lucrarilor si asa mai departe.

Structurarea pe module, principalul avantaj oferit de Charisma ERP

Charisma ERP se bazeaza pe o arhitectura modulara, extrem de flexibila si scalabila, special proiectata pentru a optimiza si simplifica gestiunea resurselor unor organizatii complexe, indiferent de dimensiune.

Produsul ofera o proiectie unica a intregii activitati, permitand reducerea costurilor operationale, integrarea fluxurilor de lucru si cresterea agilitatii companiei, cu un cost de achizitie si de utilizare de neegalat in piata romaneasca.

Sistemul Charisma ERP este structurat pe trei niveluri:

LEVEL 1. CORE. Aplicatii care sustin procese universale pentru orice companie (financiar - contabilitate, resurse umane, salarizare)

LEVEL 2. INDUSTRY SPECIFIC. Aplicatii specifice unei industrii (leasing, credit, productie, agricultura, medical, farmaceutic, retail, distributie etc.).

LEVEL 3. EXTENDED. Aplicatii destinate administrarii interactiunii dintre angajati, clienti, furnizori, parteneri (CRM, BI, Collection etc.)

Practic, structurarea pe module ofera unei companii care implementeaza Charisma ERP si alte facilitati:

- adaptabilitatea acestui ERP la schimbarile permanente ale mediului de afaceri;

- interfata user-friendly;

- sprijinirea luarii unor decizii rapide, prin informatiile oferite in timp real;

- prin implementarea unui ERP precum Charisma orice companie castiga timp si bani;

- solutia ERP de la TotalSoft furnizeaza inclusiv scenarii de business intelligence;

- organizarea proceselor si a activitatilor de afaceri, prin accesul rapid la informatii concrete si concise;

- imbunatatirea comunicarii dintre companie si clienti.

Pentru mediul de afaceri romanesc, mai putin predictibil, TotalSoft a adaugat in cazul solutiei software Charisma ERP noi functionalitati, menite sa ofere informatii financiare si non-financiare in timp real, necesare analizelor de risc.

Liviu Dragan, CEO TotalSoft, sustine ca exista "o echipa axata si pe dezvoltarea solutiilor mobile, in cazul Charisma accentul punandu-se pe solutii de Sales Force Automation, Customer Service si Business Intelligence. Clientii nostri sunt, de asemenea, in cautarea unor noi abordari pentru implementarea de software si in SaaS care le ofera o abordare mai rentabila de a investi in afacerea lor. Anul trecut am constatat o crestere a interesului fata de solutiile in SaaS".

Practic, aceste noi facilitati adaugate vor imbunatati major modul in care companiile si activitatile lor sunt gestionate, iar crearea si furnizarea de rapoarte cu grad inalt de acuratete sa ajute atat la structurarea deciziilor de management, cat si la reducerea timpului de raspuns si organizarea eficienta a datelor companiei.

Si pentru ca suntem in sezonul vitezei, in care nevoia de mobilitate este foarte mare, nici de aceasta data Charisma ERP nu dezamageste. Cu ajutorul ERP-ului oferit se poate lucra de pe tableta sau de pe smartphone, cu acces nerestrictionat la informatiile care te intereseaza, de oriunde, oricand, pentru a acorda mai mult timp deciziilor care conteaza pentru companie.

Mai mult, TotalSoft ofera suportul post-implementare Charisma ERP, prin care se monitorizeaza corectitudinea utilizarii aplicatiei in primele luni de la darea in folosinta si se eficientizeaza activitatea angajatilor in utilizarea solutiei software in conditiile reale de lucru.

#Charisma ERP, #software ERP , #Software romanesc