Creatorii conceptului de roviniete online in Romania lanseaza un nou serviciu

Marti, 07 Februarie 2017, ora 17:20
6324 citiri
Creatorii conceptului de roviniete online in Romania lanseaza un nou serviciu

Scala Assistance, compania care a implementat pentru prima oara in Romania serviciul de plata a rovinietei online, va lansa in primul trimestru al acestui an o platforma care va permite plata online a taxei de pod Fetesti - Cernavoda.

Acest serviciu este dezvoltat pentru a veni in sprijinul nevoilor cetatenilor romani si straini care sunt in tranzit, permintandu-le acestora sa achite usor si rapid taxa de pod, fara a mai fi nevoie de alte demersuri.

Platforma va avea o interfata intuitiva si user-friendly, ceea ce va facilita folosirea acesteia de catre toate persoanele interesate, fara ca acestea sa intampine dificultati.

"Ne bucuram ca putem oferi clientilor, prin intermediul unei platforme dedicate, oportunitatea de a-si plati securizat si aceasta taxa in mediul online. Continuam, in acest fel, sa oferim permanent servicii utile, necesare si de calitate clientilor nostri", declara cei doi fondatori ai Scala Assistance - Dan Ciceu si Dan Alexandru Cobeanu.

Compania Scala Assistance mai are in portofoliu sau alte 2 servicii care sunt menite sa inlesneasca procesul de plati online, pentru a diminua timpul pierdut petrecut la cozi in scopul de a plati diferite taxe.

Astfel, serviciul care se va lansa la inceputul anului viitor vine sa completeze serviciile deja existente precum: comercializarea si distributia de roviniete online si offline dar si facilitatea platii prin SMS a biletelor de calatorie in Bucuresti, Cluj Napoca, Ploiesti si Baia-Mare.

De asemenea, Scala Assistance este singura companie din Romania a carei principal obiect de activitate este reprezentat de emiterea si distributia de roviniete online pentru persoanele care folosesc reteaua de autostrazi si de drumuri nationale din Romania si unica detinatoare din Romania a certificarii ISO 9001: 2008, ce permite desfasurarea activitatii de emitere si distributie a taxei de drum.

Dan Alexandru Cobeanu si Dan Ciceu, doi tineri antreprenori romani, au fondat Scala Assistance in anul 2005. Pornind de la o nevoie simpla, acest business s-a transformat rapid intr-unul de succes, avand o accesiune fulminanta pe piata romaneasca.

Cu o prezenta la nivel national, dar si international in tari precum Ungaria, Bulgaria si Republica Moldova, preocuparea principala a celor de la Scala Assistance este diversificarea gamei de servicii in raport cu nevoile consumatorilor sai si pune accentul constant pe dezvoltarea retelei proprii de vanzari corporate si retail.

In momentul de fata, exista 10.000 de puncte fizice autorizate de vanzare a rovinietelor apartinand Scala Assistance.

"Evolutia pietei de comert online si cei peste 100.000 de utilizatori unici din Romania si din strainatate prezenti lunar pe website-ul nostru Roviniete.ro ne califica drept cea mai importanta platforma de profil din Romania. Activitatea de consultanta acordata clientilor de tip corporate, in aceasta categorie de servicii, este esentiala intr-o era a noilor tehnologii, insa ea se bazeaza foarte mult pe interactiunea umana. Daca serviciile sunt impecabile, munca noastra este recunoscuta si apreciata", declara cei doi fondatori ai Scala Assistance - Dan Ciceu si Dan Alexandru Cobeanu.

Daca doriti sa aflati mai multe informatii despre Scala Assistance si despre serviciile oferite de catre aceasta companie, puteti accesa site-urile: http://www.scalaholding.ro si http://www.roviniete.ro.

Telefon: (004) 0732.773.773

#roviniete online , #Software romanesc