Succes important al softistilor romani in Germania: produsul Documenta DMS

Vineri, 03 Aprilie 2015, ora 12:37
1427 citiri
Succes important al softistilor romani in Germania: produsul Documenta DMS

Compania locala Infrasoft, specializata in dezvoltarea de software, are in plan sa ajunga la afaceri de circa 2 milioane de euro in urmatorii doi ani prin vanzarea solutiilor software proprii sub brandul "Documenta", atat in Romania, cat si in strainatate.

"In urma participarii de la CeBIT 2015 in Germania am avut un feedback pozitiv de la companii importante din tarile UE si nu numai. Pana la acest moment s-au concretizat relatiile cu distribuitori din Olanda si Polonia si suntem in discutii avansate pentru a asigura prezenta si pe pietele din Turcia, Cehia si Germania", a declarat pentru ZF Adrian Barcutean, fondatorul si directorul general al Infrasoft.

El a adaugat ca in acelasi timp compania isi consolideaza reteaua de parteneri din Romania si Republica Moldova, propria solutie software fiind in prezent o alternativa viabila la produsele straine consacrate folosite pana acum de multinationale.

Crestere de 200% in primul trimestru

"Astfel, mizam pe atingerea unei cifre de afaceri de peste 2 milioane euro in urmatorii doi ani, cu un focus principal pe produsul Documenta - acesta urmand sa aiba o pondere de circa 75% in totalul cifrei de afaceri", mai spune el.

Sub brandul Documenta, compania a dezvoltat solutii software pentru managementul documentelor electronice, managementul flotelor auto, al operatiunilor si al comportamentului soferilor in trafic, precum si de gestionare a resurselor unei firme.

Produsul prezentat in cadrul targului international de IT&C CeBIT de anul acesta a fost cel de management al documentelor electronice "Documenta DMS", care are mai multe componente - platforma browser-based (www.documenta-dms.com), versiunea mobile, "Documenta Drive", "Documenta Microsoft Office Integration", "Documenta Scan & Fax", "Documenta Registratura Electronica", Documenta Arhivare, Documenta Workflow Engine, Documenta Content Management, Documenta Projects, Documenta Outlook Integration.

Articol complet: http://www.zf.ro/business-hi-tech/infrasoft-tinteste-afaceri-de-2-mil-din-vanzarea-propriei-solutii-software-14102172

Informatii Documenta DMS: www.documenta-dms.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Infrasoft Business Romania, #Documenta DMS, #CeBIT 2015 Germania , #Software romanesc