10 aplicatii de shopping care te ajuta sa faci economii

Sambata, 05 Noiembrie 2011, ora 16:13
2288 citiri
10 aplicatii de shopping care te ajuta sa faci economii
SURSA: cnbc.com

Vrei sa pleci la shopping fara sa te trezesti cu o gaura in portofel la intoarcere? Ai nevoie doar de putina cumpatare, un smartphone si aplicatiile potrivite.

Televiziunea americana CNBC iti prezinta 10 aplicatii de shopping care te vor ajuta sa faci economii in perioada sarbatorilor.

Gift List

SURSA: cnbc.com

Este foarte potrivita pentru sezonul de sarbatori. Inainte de a pleca la shopping, iti poti face un buget pe care il poti segmenta in functie numarul cadourilor pe care le ai de cumparat. Este foarte simplu de folosit si e gratuita.

Fast Mall

SURSA: cnbc.com

Aceasta este cea mai buna colectie de harti a mallurilor. Ultimul lucru pe care vrei sa il faci la shopping este sa te ratacesti. Aplicatia iti spune unde sunt magazinele preferate, restaurantele convenabile dar si locul unde ti-ai lasat masina.

Black Friday

SURSA: cnbc.com

Iti arata care sunt cele mai bune reduceri din magazine, avand chiar si functie de notificare. Afli instant cand un producator anunta discountul.

Lemon

SURSA: cnbc.com

Cu aceasta aplicatie poti scana toate bonurile de marcat primite. Vei scapa astfel de povara unui portofel plin cu hartii.

Key Ring Rewards

SURSA: cnbc.com

Probabil esti in grupul de clienti fideli ai multor magazine si restaurante. Intrarea in aceste grupuri iti ofera reduceri si beneficii la mai multe produse. Aplicatia Key Ring Rewards iti organizeaza magazinele al carui client fidel esti, astfel incat sa nu te pierzi in multitudinea de oferte si sa nu fii nevoit sa cari in permanenta dupa tine carduri de fidelitate.

Shop Style

SURSA: cnbc.com

Este o aplicatie de shopping care organizeaza toate produsele care te intereseaza in categorii si subcategorii. Poti explora, cauta si cumpara haine si accesorii foarte rapid.

Shopsavvy

SURSA: cnbc.com

Este unealta perfecta daca vrei sa afli toate informatiile necesare despre un anumit produs. Printr-o simpla scanare a codului de bare iti spune totul, de la istoria brandului pana la preturile recomandate.

Price Check by Amazon

SURSA: cnbc.com

Prin scanarea codului de bare, tastarea sau rostirea numelui produsului afli cel mai mic pret la care poti cumpara un cadou si locul unde il gasesti.

Catalogue by The Find

SURSA: cnbc.com

Deocamdata este lansata doar versiunea pentru iPad, dar este o unealta perfecta pentru cei care vor sa exploreze cu usurinta cataloagele mai multor branduri si magazine.

GasBuddy

SURSA: cnbc.com

Alergand de la un magazin la altul ai putea ramane fara carburant la masina. Cu aceasta aplicatie afli care sunt benzinariile din drumul tau.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#aplicatii shopping, #aplicatii iPhone shopping, #aplicatii shopping Android , #Software telefoane