Sony lanseaza Music Unlimited pentru iPhone

Vineri, 25 Mai 2012, ora 18:59
1385 citiri
Sony lanseaza Music Unlimited pentru iPhone

Sony a lansat o aplicatie pentru telefoanele iPhone care permite accesul la serviciul de streaming Music Unlimited, ca parte a eforturilor de extindere a platformei online catre device-uri apartinand producatorilor rivali.

Aplicatia permite utilizatorilor sa asculte si sa administreze playlist-uri si propriile canale. Serviciul este deja disponibil pentru telefoanele Android si PC-uri, dar si pe tabletele companiei, playere-le muzicale Walkman, dispozitivele home stereo si consolele PlayStation, scrie IT News.

Compania cu sedul in Tokio pune accentul pe platformele online ca parte a unui plan de restructurare, fiind singura companie majora producatoare de electronice cu propriile divizii de muzica si filme. Unlimited face parte din Sony Entertainment Network, brandul companiei pentru platformele online destinate muzicii, filmelor si jocurilor.

Sony a inceput sa isi extinda programe proprii destinate altor producatori de dispozitve asemanatoare. PlayStation Suite incearca sa trimita platforma de gaming pe dispozitve Android, spre exemplu. In alte zone, compania rezuma accesul utilizatorilor in propriul ecosistem, hub-ul media urmand sa fie lansat in iulie in Japonia. Acesta va putea fi accesat de pe computere, smartphone-uri si console de joc.

Music Unlimited este un serviciu de streamic audio contra cost care ofera diverse canale muzicale si posibilitatea de creare a unui playlist. Aplicatia pentru Android permite utilizatorilor salvarea melodiilor pentru ascultare offline.

Music Unlimited este disponibil in 16 tari, inclusiv SUA, Marea Britanie, Spania si Franta. Utilizatorii inregistrati pot accesa serviciul din orice colt al lumii, spre deosebire de alte programe asemanatoare, precum Spotify si Pandora.

Noua aplicatie functioneaza si pe iPod tocuh, dar inca nu e disponibila pentru iPad.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Sony Music Unlimite iPhone, #lansare aplicatie Sony iPhone, #aplicatie Sony iPhone Apple , #Software telefoane