Dezvoltator roman de software: Marea problema a noastra este principiul "Merge si asa!"

Luni, 21 Ianuarie 2013, ora 08:29
1515 citiri
Dezvoltator roman de software: Marea problema a noastra este principiul "Merge si asa!"

O firma de IT din Satu Mare si-a indreptat atentia spre o nisa putin explorata in Romania, a serviciilor de securitate a serverelor, care este o industrie de milioane de dolari in Statele Unite.

Otto Papp, initiatorul proiectului, care lucreaza in domeniu de peste opt ani, a explicat, intr-un interviu acordat Ziare.com, principiile serviciului Perpeton.

In plus, el a povestit despre obstacolele pe care le-a intampinat pana acum, care este viitorul pietei IT din Romania si care sunt problemele din acest domeniu.

Produsul Perpeton este un sistem de monitorizare dedicat serverelor care permite analizarea, administrarea si raportarea de date complexe, in timp real, despre parametrii fiecarei componente monitorizate.

Cum ati ajuns sa dezvoltati serviciile de securitate a serverelor in Romania, in conditiile in care nu este o piata prea dezvoltata? Ce presupune mai exact?

Suntem o firma care dezvoltam solutii la cheie, adica pe langa aplicatiile pe care le cream ne ocupam si de serverele pe care acesta se vor rula si de tot ce este necesar pentru buna functionare a produsului dezvoltat de noi.

Citeste mai multe despre Dezvoltator roman de software: Marea problema a noastra este principiul "Merge si asa!" pe Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#piata IT Romania, #sistem monitorizare server , #Stiri Software