Eric Schmidt: Google TV va fi peste tot, in 6 luni

Joi, 08 Decembrie 2011, ora 12:57
1730 citiri
Eric Schmidt: Google TV va fi peste tot, in 6 luni

Google TV va fi inclus in toate televizoarele disponibile in magazine, pana la jumatatea anului 2012, crede Eric Schmidt, presedinte Google, conform declaratiei sale din cadrul conferintei Le Web.

Cel mai probabil, Schmidt se uita la o eventala crestere a vanzarilor de smartphone-uri cu Android. Noua versiune a Google TV este construita pe cea mai recenta versiune de Android, iar dezvoltatorii ar putea crea aplicati speciale, cam tot asa cum dezvolta aplicatii Android pentru telefoane si tablete, sunt de parere cei de la SF Gate.

Singura situatie in care Google ar face aceasta miscare intr-un timp atat de scurt, ar putea fi cea in care CEO-ul Google are informatii cu privire la televizorul pe care Apple, compania concurenta, urmeaza sa il lanseze.

Daca iTV de la Apple chiar se lanseaza in 2012, asa cum spunea analistul Apple, Gene Munster, si chiar este tot atat de revolutionar cum a fost iPhone la vremea lui, atunci am putea gasi explicatia pentru anuntul lui Schmidt.

Astfel Google se bazeaza pe faptul ca producatorii de televizoare ar putea incerca sa faca exact ce au facut producatorii de telefoane cand a aparut iPhone: sa apeleze la Google TV ca o solutie "salvatoare" de la dominanta Apple pe piata.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#google tv, #Eric Schmid Google TV, #previziuni 2012 Eric Schmid , #Stiri Software