O noua solutie de securitate pentru terminalele cu sistem de operare Android

Miercuri, 28 August 2013, ora 12:59
1604 citiri
O noua solutie de securitate pentru terminalele cu sistem de operare Android
Mobile Security, solutie de securitate pentru terminalele cu Android

O noua versiune a aplicatiei de securitate pentru dispozitive cu Android, Mobile Security, care are inclusa functia Privacy Advisor ce suplimenteaza celelalte functii ale solutiei, a fost lansata de Bitdefender.

Privacy Advisor permite utilizatorilor sa monitorizeze aplicatiile suspecte care pot pune in pericol confidentialitatea datelor personale, sunt neglijente cu informatii sensibile sau livreaza spam.

"Amenintarile pentru dispozitive cu Android sunt din ce in ce mai frecvente si mai variate. Virusii traditionali raman un pericol permanent, iar noile amenintari decurg mai ales din aplicatiile pe care utilizatorii pe instaleaza pe telefoane. Am echipat Bitdefender Mobile Security pentru a proteja dispozitivele de toate aceste pericole si de cele noi, care apar in fiecare zi", a spus Catalin Cosoi, Chief Security Strategist, Bitdefender.

Mobile Security a obtinut punctaj maxim in testarile AV-TEST

Luna trecuta, solutia Mobile Security dezvoltata de Bitdefender a obtinut punctaj maxim pentru a doua oara consecutiv in testarile realizate de compania independenta de evaluare AV-TEST.

Solutia a obtinut sase puncte din sase atat la capitolul protectie cat si la cel al usurintei in utilizare, reiterand performantele din sesiunile din mai/iunie. De asemenea, a detectat 100% din virusii cu care a fost testat pe parcursul lunii si nu a emis nicio alarma falsa. Testul a aratat, de asemenea, ca Mobile Security nu are impact asupra duratei de viata a bateriei, nu incetineste functionarea in conditiile unei utilizari normale si nu genereaza trafic de internet in exces.

Aplicatia este dispobilila in Google Play.

#securitate it, #securitate Android, #Bitdefender solutie, #terminale Android , #Stiri Software