Servicii de curierat printr-o noua aplicatie de smartphone

Marti, 20 Mai 2014, ora 14:11
1499 citiri
Servicii de curierat printr-o noua aplicatie de smartphone

Cargus, important competitor pe piata de curierat intern din Romania, a lansat o aplicatie pentru mobil, prin care serviciile sale devin accesibile pentru utilizatorii de smartphone.

Aplicatia pentru mobil este conceputa sa ofere clientului o experienta excelenta prin facilitarea accesului la statusul coletelor aflate in proces de expediere, la situatia contului si a costurilor sau a livrarilor viitoare.

"Noua aplicatie este rezultatul ambitiei noastre de a face, pe cat posibil, serviciul de curierat mai simplu si mai eficient, dar si a unor investitii majore in infrastructura IT, realizate pe durata ultimului an. Ne-am dorit ca aplicatia Cargus sa fie compatibila cu toate sistemele de operare majore, asadar lansam simultan aplicatia pentru iOS, Android si Windows", a spus Anda Bucsan, Cargus Customer Service Director.

Aplicatia Cargus poate fi folosita si ca localizator pentru centrele de expediere Ship & Go, unde clientilor le sunt disponibile produse de curierat in premiera, precum Cargus Express Box, Cargus Collect si Cargus AM.

Aceasta va simplifica si relatia dintre client si Contact Center-ul Cargus prin trei variante de dialog: Click to mail, Click to chat si Click to call.

Aplicatia este valabila in App Store (iOS) si pe platformele Google Play (Android) si Windows Phone.

#cargus aplicatie, #servicii curierat, #curierat cargus , #Stiri Software