Tehnologia in domeniul Resurselor Umane: HR Tech - Expo & Conference 2013

Luni, 11 Noiembrie 2013, ora 15:15
3849 citiri
Tehnologia in domeniul Resurselor Umane: HR Tech - Expo & Conference 2013

Luand in considerare importanta tehnologiei si prezenta HR-ului la baza oricarui business, HR Tech - Expo & Conference 2013 isi propune sa tina la curent specialistii in Resurse Umane din Romania cu tendintele globale in materie de tehnologie specifica.

HR Tech - Expo & Conference este locul unde acestia vor putea vedea, auzi si intelege cum va reusi tehnologia sa mentina HR-ul mai aproape de business, sa eficientizeze procesele si sa optimizeze costurile.

Evenimentul se adreseaza atat managerilor si specialistilor in resurse umane din toate industriile, cat si managerilor de achizitii, directorilor tehnici, specialistilor IT.

Conferinta este structurata in patru sesiuni:

1.Migrarea HR-ului catre SaaS (Software as a Service)

2. HR Virtual - Gamification & Remote working

3. HR anywhere, anytime

4. HR-ul in labirintul Social Media

Conferinta va gazdui va beneficia de prezenta unor specialisti internationali, precum si de experienta si noutatile propuse de specialisti interni renumiti, printre care: Rory Jeffcock, EMEA RPO Director Pontoon, Aki Kakko,Fondator Joberate Inc. - Talent Pipeline Solutions, Dan Borcea,Product Manager UCMS Group Romania.

Rory conduce divizia RPO (Recruitment Process Outsourcing) in cadrul companiei Pontoon pe zona EMEA si are o experienta de peste 16 ani in consultanta pe servicii de HR si recrutare. A lucrat pe proiecte complexe de HR cu organizatii din FTSE 100/Fortune 500 din EMEA si America de Nord.

Dan Borcea are o experienta de 12 ani in cadrul UCMS Group Romania, alaturandu-se echipei ca manager al departamentului tehnic din Cluj-Napoca. Din 2004 a inceput dezvoltarea aplicatiei software de administrare de personal UCMS HR (numita initial True HR), in calitate de manager de produs. Din anul 2010, Dan Borcea ocupa functia de manager de produs la nivelul grupului UCMS.

Conferinta va fi moderata de Yugo Neumorni, Presedinte CIO Council si IT Director Vimetco Management Romania si Roxana Maxim, Project Manager revista HR Manager.

Mai multe detalii despre programul evenimentului si inscriere sunt disponibile pe pagina: www.cariereonline.ro/hr-tech

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#tehnologie resurse umane, #HR Tech Expo Conference, #HR Tech 2013, #conferinta tehnologie HR , #Stiri Software