Fiscul, pe urma propriilor angajati

Sambata, 23 Iulie 2011, ora 12:03
1511 citiri
Fiscul, pe urma propriilor angajati

Politia si Fiscul va urmari peste 120 de angajati ai Garzii Financiare, care nu au trecut examenele organizate recent in cadrul institutiei, conform NewsIn.

In urma nepromovarii examenelor organizate recent pentru a ramane in continuare sa lucreze in institutie, angajatii "au intrat in concediu de boala, ca sa nu poata fi disponibilizati", dupa cum a declarat Sorin Blejnar, presedintele Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF).

"Din 1.375 lucratori ai Garzii Financiare au plecat acasa 329, mai mult dect ne-am propus, adica 24%", a precizat seful Fiscului. 

 

"Ma amuza naivitatea" unora dintre ei, "125 au intrat in concediu de boala, ca sa nu poata fi disponibilizati", a mai zis Blejnar. Potrivit acestuia, in acest caz este vorba de concedii medicale inchipuite si, din acest motiv, persoanele in cauza "o sa riste inclusiv o sesizare penala".  

Insa legea insa spune ca angajatii nu pot fi concediati atata timp cat se afla in concediu medical. "O sa primeasca citatie de la Parchet", a conchis Sorin Blejnar.

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...
#fisc, #garda financiara, #anaf, #sorin blejnar, #concediere anaf , #stiri Sorin Blejnar