Primul magazin din Bucuresti cu marfuri confiscate

Vineri, 10 Decembrie 2010, ora 14:22
1293 citiri
Primul magazin din Bucuresti cu marfuri confiscate

Directia Generala a Finantelor Publice Bucuresti va deschide luni primul magazin de bunuri confiscate din Capitala, produsele fiind destinate atat persoanelor fizice, cat si firmelor, a anuntat vineri Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF), anunta Mediafax.

"Incasarile din valorificarea bunurilor confiscate au crescut cu 13% in primele 10 luni ale anului 2010 comparativ cu aceeasi perioada a anului 2009. Acest fapt se datoreaza, pe de o parte, intensificarii activitatilor de control ale ANAF si ale structurilor subordonate - Garda Financiara si Autoritatea Nationala a Vamilor, iar pe de alta parte se datoreaza unei mai bune organizari a activitatii de valorificare.

Speram ca, odata cu deschiderea in Capitala a acestui prim magazin ANAF de vanzare a marfurilor confiscate, incasarile din valorificarea acestor bunuri vor creste semnificativ", a declarat intr-un comunicat presedintele ANAF, Sorin Blejnar.

Costurile pentru amenajarea magazinului, situat pe strada Mariuca nr. 14, intr-un fost sediu al Administratiei Finantelor Publice sector 4, s-au ridicat la circa 15.000 lei.

ANAF a incasat 35,2 milioane lei in primele zece luni la nivel national din valorificarea bunurilor confiscate, abandonate sau alte sume platite odata cu confiscarea.

Institutia dispune in prezent de 21 magazine de valorificare proprii in toata tara.

#magazin, #anaf, #marfuri, #confiscate , #stiri Sorin Blejnar