Sorin Blejnar cheama angajatii Fiscului la ore suplimentare

Marti, 28 Iunie 2011, ora 12:42
1662 citiri
Sorin Blejnar cheama angajatii Fiscului la ore suplimentare

Personalul ANAF implicat in procesul de reorganizare va efectua ore suplimentare sambata si duminica, potrivit presedintelui ANAF, Sorin Blejnar, anunta NewsIn.

Aceste masuri au fost luate in vederea preintampinarii perturbarii activitatii administratiilor financiare, precum si pentru a urgenta procesul de rearondare a contribuabililor la noile administratii competente, iar transferul tuturor informatiilor necesare sa se efectueze in conditii optime, astfel incat, incepand cu data de 5 iulie, toate administratiile financiare sa functioneze la standardele stabilite prin procesul de reorganizare, se arata intr-un comunicat transmis redactiei.

Activitatea de incasari si plati desfasurata prin unitatile teritoriale ale Trezoreriei Statului va functiona normal, potrivit programului de lucru, mentioneaza ANAF.

ANAF a anuntat luni ca activitatea la ghiseele tuturor administratiilor financiare si directiilor generale ale finantelor publice care lucreaza cu publicul va fi oprita in perioada 30 iunie, ora 12.00 - 5 iulie, ora 8.30, ca urmare a procesului de reorganizare a institutiei.

Presedintele ANAF, Sorin Blejnar, a declarat la inceputul lunii iunie ca peste 2.000 de angajati vor pleca din agentie, dintre care 700 din Autoritatea Nationala a Vamilor, 300 din cadrul Garzii Financiare, iar restul din structuri ale administratiilor financiare din tara.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#anaf, #restructurari anaf, #reorganizare personal anaf, #program anaf, #sorin blejnar , #stiri Sorin Blejnar