Bucurestenii nu vor plati mai mult la intretinere pana in 2011

Miercuri, 29 Septembrie 2010, ora 13:44
968 citiri
Bucurestenii nu vor plati mai mult la intretinere pana in 2011

Tariful perceput consumatorilor casnici din Capitala pentru gigacalorie nu va creste pana in martie 2011, singura majorare, iminenta de altfel, fiind cea de la 119 la 124 de lei, ca urmare a cresterii TVA, a anuntat, miercuri, viceprimarul general Mircea Raicu, transmite NewsIn.

Edilul a subliniat faptul ca mentinerea tarifului de 124 de lei va fi posibila in conditiile in care municipalitatea si guvernul vor asigura subventia pentru populatie, adica diferenta pana la pretul real al gigacaloriei, care este de 298,61 de lei.

Tariful perceput consumatorilor casnici din Capitala pentru gigacalorie nu va creste pana in martie 2011, singura majorare, iminenta de altfel, fiind cea de la 119 la 124 de lei, ca urmare a cresterii TVA, a anuntat, miercuri, viceprimarul general Mircea Raicu.

Majorarea justificata de cresterea TVA va fi supusa la vot in sedinta de miercuri a Consiliului General al Municipiului Bucuresti (CGMB).

In primavara, edilii Capitalei avansasera ideea ca subventia sa fie acordata numai bucurestenilor cu venituri mici. Primarul general Sorin Oprescu a declarat, in acest context, ca de subventii ar avea nevoie doar 46-48% dintre bucuresteni, restul urmand sa plateasca pretul integral.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#intretinere, #gigacalorie, #majorare, #tva , #stiri Sorin Oprescu