Edilii Capitalei au elaborat PUZ-ul pentru Pasajul Splaiul Unirii-Mihai Bravu

Vineri, 04 Februarie 2011, ora 12:00
1336 citiri
Edilii Capitalei au elaborat PUZ-ul pentru Pasajul Splaiul Unirii-Mihai Bravu

Edilii Capitalei au elaborat si pus in dezbatere publica PUZ-ul pentru Pasajul Splaiul Unirii-Mihai Bravu, dupa ce prefectul Capitalei, Mihai Atanasoaei, a atacat in contencios administrativ autorizatia de constructie emisa de primarul general Sorin Oprescu, informeaza NewsIn.

Pre

fectul Capitalei, Mihai Atanasoaei, a atacat in instanta autorizatia de constructie si pentru lipsa PUZ-ului.

In sesizare se mai mentiona ca primarul general a emis autorizatia de constructie fara a realiza exproprierea terenurilor ce apartin proprietatii private a celor care urmeaza sa fie afectati de executia acestor lucrari.

Elaborarea PUZ-ului permite si demararea unor eventuale hotarari de expropiere.

Cu tot acest atac, primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, spune ca lucrarile deja incepute vor continua si ca in martie 2012 se va putea circula pe podul pasajului suprateran Mihai Bravu.

Podul de la viitorul pasaj va fi finalizat pana la sfarsitul acestui an, urmand ca in 2012 sa fie terminate si rampele de legatura, potrivit edililor.

Viitorul pasaj suprateran va pleaca de la strada Vantului (statia de metrou Mihai Bravu), va traversa Splaiul Unirii (raul Dambovita) si intersectia Vacaresti cu bd.Mihai Bravu, iar punctul final va fi Calea Vacaresti.

Pasajul, cu patru benzi pe sens este construit pentru a rezolva problema traversarii Splaiului Unirii, in zona intersectiei cu soseaua Mihai Bravu.

#autorizatia de constructie, #pasajului suprateran Mihai Bravu, #pod, #puz , #stiri Sorin Oprescu