Inaugurarea pasajului Basarab din Capitala, amanata

Sambata, 26 Martie 2011, ora 15:39
1441 citiri
Inaugurarea pasajului Basarab din Capitala, amanata

Inaugurarea pasajului suprateran Basarab din Capitala, despre care edilii spuneau ca se va face in martie, a fost amanata, pentru a se realiza noi probe de rezistenta a constructiei, potrivit primarului general Sorin Oprescu, potrivit NewsIn.

Primarul a declarat, sambata, ca una dintre cerintele proiectantului este aceea de a se realiza incercari si cu tramvaie, nu doar cu masini.

"Nu il inauguram pana nu se termina de montat linia de tramvai si nu facem toate probele. Nu vreau sa tai o panglica doar de dragul de a o taia", a afirmat edilul-sef.

Reprezentantii municipalitatii au mai spus ca pasajul va fi dotat cu senzori de cutremur si de trafic. Senzorii de trafic vor transmite avertizari cu circa 40 de secunde inainte ca o unda seismica mare sa ajunga in Bucuresti, iar cei de trafic vor oferi informatii cu privire la numarul de masini aflate pe podul pasajului si la timpul necesar pentru traversarea acestuia.

Construit pentru a fluidiza traficul, pasajul suprateran Basarab va face legatura intre bulevardul Nicolae Titulescu, in apropierea Garii de Nord, si bulevardul Vasile Milea, existand si bretele de legatura cu Soseaua Grozavesti.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#oprescu, #pasaj, #mihai bravu , #stiri Sorin Oprescu