Pasajul Mihai Bravu va fi gata in aprilie 2012 (Sorin Oprescu)

Joi, 23 Iunie 2011, ora 13:27
1604 citiri
Pasajul Mihai Bravu va fi gata in aprilie 2012 (Sorin Oprescu)

Primarul general al Bucurestiului, Sorin Oprescu, a declarat ca viitor pasaj suprateran din zona Mihai Bravu va fi finalizat in aprilie 2012, potrivit Newsin.

Obiectivul edilitar planuit de municipalitate consta practic in doua pasaje rutiere, paralele, de cate doua benzi de circulatie pe sens, pe directia Sos. Mihai Bravu-Calea Vacarestilor.

Potrivit lui Oprescu, primaria a renuntat sa mai faca o legatura intre pasaj si Soseaua Oltenitei, pentru ca respectiva legatura ar fi trecut prin Parcul Tineretului, ceea ce presupunea distrugerea spatiului verde.

Lucrarile la Mihai Bravu au fost blocate temporar din cauza ca instanta, la solicitarea Prefecturii Capitalei, a anulat autorizatiilor de constructie, pe motiv ca, la data emiterii, lipsea Planul Urbanistic Zonal (PUZ).

Potrivit lui Oprescu, dupa rezolvarea problemelor din trafic de la Mihai Bravu, municipalitatea intentioneaza sa se ocupe, din acest punct de vedere, si de Piata Sudului.

Pentru aceasta zona, exista un proiect pentru un pasaj subteran care sa fie realizat cu finantare europeana, insa trebuie asteptata deblocarea fondurilor, a subliniat primarul general. 

#sorin oprescu, #pasaj mihai bravu, #bucuresti , #stiri Sorin Oprescu