Radu Beligan inaugureaza "Gongul Thaliei", in Piata Timpului din Capitala

Marti, 10 Decembrie 2013, ora 20:35
1888 citiri
Radu Beligan inaugureaza "Gongul Thaliei", in Piata Timpului din Capitala

Radu Beligan si Sorin Oprescu, primarul general al Bucurestiului, vor inaugura sambata, pe Aleea Celebritatilor din Piata Timpului din Capitala, "Gongul Thaliei", un simbol al teatrului ce semnifica longevitatea si evolutia spirituala a slujitorilor scenei.

Prin inaugurarea acestui simbol vor fi marcati 200 de ani de istorie a teatrului in Bucuresti.

Toti bucurestenii care vor sa-l aplaude si sa-l sarbatoreasca pe Radu Beligan, la implinirea varstei de 95 de ani si a 75 de ani de cariera, pot participa sambata, de la ora 12.00, in Piata Timpului din Capitala, la inaugurarea "Gongului Thaliei".

Sambata seara, de la ora 19.00, Radu Beligan a ales sa-si sarbatoreasca ziua de nastere pe scena Teatrului Metropolis din Bucuresti, in noul spectacol "Lectia de violoncel", de Mona Radu, in regia lui Felix Alexa, alaturi de binecunoscutii actori Lamia Beligan, Marius Manole si Tania Popa/ Rodica Ionescu.

De asemenea, duminica, la Teatrul National Bucuresti, imediat dupa spectacolul "Egoistul", jucat si regizat de Radu Beligan, acesta va primi titlul de cel mai longeviv actor inca in activitate pe scena unui teatru, din partea Guinness World Records. Spectacolul va incepe la ora 19.00.

#radu beligan, #piata celebritatilor , #stiri Sorin Oprescu