Sorin Oprescu a infirmat candidatura sa la alegerile prezidentiale din 2014

Luni, 21 Ianuarie 2013, ora 08:48
1312 citiri
Sorin Oprescu a infirmat candidatura sa la alegerile prezidentiale din 2014

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat duminica seara, la Antena 3, ca nu intentioneaza sa candideze la alegerile prezidentiale din 2014, reiterand sprijinul pentru liderii USL Victor Ponta si Crin Antonescu.

"Lui Sorin Oprescu nu ii trece prin cap sa candideze la prezidentiale. Lui Sorin Oprescu ii trece prin cap sa se apuce sa faca ceea ce a promis bucurestenilor. Sunt primarul general al Capitalei, mi-am propus sa fac o sumedenie de lucruri. Am dat dovada ca pot sa fac, dar vor vorbi despre ele dupa ce le fac. Nu am planuri numai pentru patru ani, ci pentru opt ani, pentru zece ani de zile. Am luat in calcul foarte serios treaba asta cu absorbtia de fonduri europene", a spus Oprescu.

Cat priveste posibilitatea de a fi determinat sa-si schimbe decizia privind alegerile prezidentiale de anul viitor, edilul sef a aratat ca, in acest moment, toate gandurile sale sunt indreptate spre a face ceea ce a promis.

"E greu la varsta mea sa ma mai intoarca cu cheia. Sigur ca se poate intampla. Niciodata sa nu spui niciodata. Eu stiu ce inseamna o prietenie, o devotiune. Nu o sa uit niciodata. Si domnul prim-ministru si domnul presedinte Antonescu, in 2008, au fost in sala", a mai spus Oprescu.

intrebat daca o sa se intoarca in PSD, Oprescu a raspuns negativ, insa a mentionat ca se va afla la Congresul partidului, dar numai in calitate de invitat, pentru ca si-a dat demisia de onoare din aceasta formatiune.

In context, el a admis ca are o relatie de prietenie cu Victor Ponta, care a crescut si sub ochii sai, la care a apreciat corectitudinea si educatia pe care o are.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Sorin Oprescu alegeri prezidentiale, #Sorin Oprescu candidatura presedintie , #stiri Sorin Oprescu