Zeci de mii de bucuresteni au vizitat Arena Nationala

Duminica, 07 August 2011, ora 10:00
1425 citiri
Zeci de mii de bucuresteni au vizitat Arena Nationala

Sambata spre duminica, in "Noaptea Alba" a Arenei Nationale, peste 25.000 de bucuresteni au vizitat stadionul in doar primele trei ore, conform Mediafax.

In cele peste trei ore de la deschiderea portilor arenei au intrat pe stadion peste 25.000 de oameni si numarul vizitatorilor este in crestere, au declarat reprezentantii Primariei Capitalei.

 

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a spus ca se bucura ca bucurestenii au venit in numar atat de mare sa vada arena acum, cand este gata. Oprescu a precizat ca este o onoare pentru el ca a putut deschide portile arenei pentru bucuresteni, pentru ca stadionul este al lor si in primul rand ei trebuie sa il vada. 

Edilul Capitalei le-a transmis bucurestenilor ca ii asteapta in continuare sa vina sa vada noul stadion.

De la ora 21.00 sunt aprinse cele 264 de reflectoare ale instalatiei de nocturna, iar cei aflati pe stadion pot vedea si cum arata stadionul pe timpul noptii.

Arena Nationala si-a deschis, sambata, portile pentru bucuresteni, mii de oameni, de toate varstele, intrand pe stadion inca de la deschidere, la ora 17.00.

Bucurestenii care au venit sa vada cum arata noul stadion la standarde europene au fost intampinati la intrare cu mesajul "Bine ati venit!", transmis de la centrul de monitorizare.

 

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a venit la Arena Nationala insotit de presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, edilul declarand ca este o mandrie ca a putut oferi bucurestenilor acest stadion, care este al lor si pe banii lor. 

"Este mai mult decat o bifa, e o mandrie, pentru ca stadionul este al bucurestenilor, este construit pe banii lor", a spus Sorin Oprescu.

Presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, a spus ca Arena Nationala este o bijuterie, precizand ca a fost pe zeci de stadioane din lume, dar cel din Bucuresti este de mileniul trei si demonstreaza "geniul poporului roman".

Corneliu Vadim Tudor a spus ca primarul Sorin Oprescu este primul edil cu adevarat "om de carte", un profesionist si "un gospodar".

Primarul Sorin Oprescu a dat mana cu cativa bucuresteni veniti la stadion si a vizitat arena, insotit de jurnalisti.

 

La Arena Nationala a venit si directorul general FRF, Ioan Angelo Lupescu, insotit de tatal sau. 

Cei prezenti la "Noaptea Alba" a Arenei Nationale fac un tur al stadionului, testeaza scaunele spectatorilor si viziteaza tribunele si peluzele.

Bucurestenii care vin la Arena Nationala pot intra prin strada Pierre de Coubertin, Bulevardul Basarabiei si strada Maior Coravu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Euro 2024: echipe, grupe, stadioane - fotbal la superlativ!
Euro 2024: echipe, grupe, stadioane - fotbal la superlativ!
Cel mai important eveniment fotbalistic al anului este Campionatului European, mult așteptatul Euro 2024. Între 14 iunie și 14 iulie, Germania este gazdă pentru cele 24 de reprezentative...
#arena nationala, #deschidere arena nationala, #sorin oprescu, #sport, #corneliu vadim tudor , #stiri Sorin Oprescu