Elan Schwartzenberg, noul patron Realitatea TV

Duminica, 01 Mai 2011, ora 15:46
2143 citiri
Elan Schwartzenberg, noul patron Realitatea TV

Omul de afaceri Elan Schwartzenberg este noul proprietar al Realitatea TV, dupa ce a preluat de vineri 92% din actiunile postului de televiziune, conform Mediafax. 

Elan Schwartzenberg a preluat controlul postului de televiziune Realitatea TV de la Sorin Ovidiu Vintu, arestat vineri de judecatorii Tribunalului Bucuresti.

Numele lui Elan Schwartzenberg in postura de manager al Realitatea TV este vehiculat de peste o luna. In 27 martie, ImpactNews scria ca Elan Schwartzenberg este vehiculat ca inlocuitor al lui Sebastian Ghita la conducerea Realitatea TV, dupa ce intre Sorin Ovidiu Vantu si Sebastian Ghita a avut loc, in aceeasi zi, prima altercatie, in care au fost implicati mai multi paznicii, fiind solicitata Politia.

Sebastian Ghita a negat sambata schimbarea manageriala. 

Ghita a precizat ca el (ca persoana desemnata de compania Asesoft, n.r.) va continua sa managerieze Realitatea, respectand astfel contractul semnat intre Asesoft si Realitatea Media, in octombrie 2010, si care are o valabilitate de cinci ani.

Adunarea generala a actionarilor Realitatea Media s-a intrunit joi, la Viena, si a analizat situatia contractului de management incheiat cu Asesoft, dupa cum a declarat in 27 aprilie, pentru MEDIAFAX, Sorin Ovidiu Vintu. El a mai afirmat ca decizia luata de AGA Realitatea Media in privinta contractului incheiat cu Asesoft va fi facuta publica ulterior. Pana in acest moment, nu a fost facuta publica decizia luata de AGA Realitatea Media cu privire la contractul de management incheiat cu Asesoft.

Insa, vineri, Sorin Ovidiu Vintu a declarat, la Directia Cercetari Penale - inainte de a fi incarcerat in urma deciziei de vineri a Tribunalului Bucuresti -, ca Sebastian Ghita este doar "o unealta in mana Cotroceniului". "Atunci cand am ajuns la tribunal, mandatele erau deja scrise", spunea Vintu, el adaugad ca are "o surpriza" pentru presedintele Traian Basescu, pe care o va prezenta luni.

 

#Elan Schwartzenberg, #realitatea tv, #sorin ovidiu vantu, #sebastian ghita , #stiri Sorin Ovidiu Vantu