Patriciu: Am vorbit cu Vantu despre un patronat in media

Joi, 26 Noiembrie 2009, ora 10:33
2097 citiri
Patriciu: Am vorbit cu Vantu despre un patronat in media

Omul de afaceri Dinu Patriciu a declarat, la un post de televiziune, ca a discutat amical, miercuri, cu Sorin Ovidiu Vantu despre presa si despre crearea unui patronat in media si a precizat, referindu-se la intalnirile cu politicieni despre care a relatat presa, ca acestea au fost succesive, nu concomitente.

El a mentionat ca, in urma cu doua saptamani, a discutat cu Vantu pentru prima data "dupa ani de zile".

"O sa va spun povestea cu domnul Vantu. In urma cu doua saptamani, un semi-ministru, un dublu ministru al pseudo-guvenului Boc spunea niste neadevaruri pe postul dvs de televiziune duminica seara.

Am rugat-o pe asistenta mea sa-mi faca legatura cu domnul Vantu ca sa-l rog sa ma puna in legatura cu producatorul emisiunii si sa intru pe post pentru a dezminti minciunile care se spuneau. Asa am si facut si in cateva minute am vorbit pe post, lasandu-l mut pe semi-ministrul.

Inca de-atunci cand am vorbit prima oara cu domnul Vantu dupa ani de zile ne-am promis unul altuia ca ne vom vedea la o cafea", a relatat omul de afaceri liberal.

El a povestit ca, miercuri dimineata, s-a oprit la Sorin Ovidiu Vantu pentru o cafea si au avut o discutie "cat se poate de amicala".

"Am avut o discutie cat se poate de amicala legata de domeniul media si la un moment dat a venit vorba si de crearea unui patronat in media, dupa care ne-am despartit si am plecat catre Bucuresti", a spus Dinu Patriciu.

In ceea ce priveste intalnirile cu politicieni, la sediul fundatiei sale, despre care a scris presa, dar la care s-a referit si "comunistul Basescu", omul de afaceri liberal a spus ca acestea au fost succesive si nu concomitente.

"Cat priveste celelalte intalniri pe care le cita comunistul Basescu au fost succesive si nu concomitente. Intr-adevar, am fost vizitat in acea dimineata, pentru ca era una dintre putinele zile in care ma aflam in Capitala, am fost vizitat de Sorin Rosca Stanescu, de Adrian Nastase, cu care intamplator n-am discutat politica, si de colegul meu de partid si de prietenul meu, Teo Melescanu, separat de ceilalti doi, care s-au suprapus pentru o perioada de doua-trei minute. Cu fiecare dintre ei am discutat cu totul altceva", a precizat liberalul.

El a confirmat declaratia lui Teodor Melescanu potrivit careia au discutat si probleme economice.

"Cu domnul Melescanu intr-adevar am discutat despre situatia economica grava in care ne aflam, despre imaginea foarte proasta pe care o are Romania in exterior, tocmai datorita presedintelui ei pe care nimeni nu-l intelege, cum de un astfel de Lukasenko se afla in UE si despre solutiile economice si nu politice care ar trebui adoptate pentru iesirea grabnica din criza. Am avut mai multe intalniri in ziua aceea", a afirmat Dinu Patriciu.

Presa a relatat ca Sorin Ovidiu Vantu si Dinu Patriciu au avut o intalnire, precedata de discutii ale lui Dinu Patriciu, la sediul fundatiei sale, cu Teodor Melescanu, Sorin Rosca Stanescu si Adrian Nastase.

Aceasta a fost confirmata, prima data, de catre Vantu, care a spus ca intrevederea a avut loc miercuri dimineata.

Tinerii români au câștigat Campionatul Mondial de robotică FIRST Tech Challenge
Tinerii români au câștigat Campionatul Mondial de robotică FIRST Tech Challenge
Echipa AICitizens de la Colegiul Național „Alexandru Ioan Cuza” din Focșani, Vrancea, a obținut titlul de campioană mondială la Campionatul Mondial de robotică FIRST Tech Challenge, care...
Samsung a lansat unul dintre cele mai scumpe încărcătoare de pe piață. Cât costă și ce știe să facă
Samsung a lansat unul dintre cele mai scumpe încărcătoare de pe piață. Cât costă și ce știe să facă
Samsung a lansat recent un nou încărcător, EP-T5020 50W Super Fast Charging Adapter, care se alătură seriei de accesorii de încărcare rapidă ale companiei, însă nu este inclus în...
#media, #patriciu, #patronat, #vantu , #stiri Sorin Ovidiu Vantu