Sorin Ovidiu Vantu: "Nu poti face bani cinstiti in Romania"

Marti, 08 Decembrie 2009, ora 15:28
2611 citiri
Sorin Ovidiu Vantu: "Nu poti face bani cinstiti in Romania"

Tinerii nu au absolut nicio sansa sa faca bani intr-un mod cinstit in Romania, a declarat Sorin Ovidiu Vantu, care a adaugat ca doritorii au in schimb, o gramada de sanse pentru a obtine profit, intr-un mod necinstit.

In opinia lui Sorin Ovidiu Vantu, afacerile reprezinta o simpla chestiune de noroc. Intr-un interviu acordat Capital, miliardarul roman a declarat ca nu are niciun secret: este pur si simplu noroc.

"Sa nu va inchipuiti ca cei care fac bani sunt de o inteligenta superioara. E o simpla chestiune de noroc. Multi au incercat, unii au avut noroc si au reusit, altii n-au avut noroc si n-au reusit."

Vantu le recomanda oamenilor care conduc afaceri mici sa faca orice pentru a supravietui, in conditii de criza.

"In conditiile in care statul roman agreseaza intr-un asemenea mod, violenteaza intr-un asemenea mod clasa de business, aceasta este legitimata sa faca orice pentru supravietuire. Pentru ca aceasta clasa de business ofera locuri de munca. Gratie acestei clase de business mai supravietuiesc cateva milioane de familii in Romania", a spus S.O. Vantu, pentru publicatia citata.

Cele mai proaste decizii luate de guvernele de dupa 1989 din punct de vedere economic, au fost privatizarile, parasirea pietei rusesti si nelansarea unor programe nationale, programe statale in infrastructura, crede patronul trustului de presa Realitatea - Catavencu.

In cadrul aceluiasi interviu, Sorin Ovidiu Vantu a mai declarat ca nu va mai investi niciun ban in Romania, si ca isi sustine business-urile de pe piata locala cu bani pe care ii obtine de pe pietele externe, precum Moldova. Totodata, printre planurile de afaceri ale mogulului media se numara extinderea in Ungaria si in Serbia.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Dotează igienic intrările în spațiul tău de business, pentru o bună curățenie și siguranță!
Dotează igienic intrările în spațiul tău de business, pentru o bună curățenie și siguranță!
Indiferent de domeniul de activitate, în afaceri, igienă și siguranța nu ar trebui să fie niciodată neglijate. Exista anumite in care acest aspect este cu atat mai important, intrucat...
Cu 218 kilometri pe oră pe DN 55. Șoferul vitezoman a rămas 3 luni fără permis
Cu 218 kilometri pe oră pe DN 55. Șoferul vitezoman a rămas 3 luni fără permis
Dolj: Şofer înregistrat de radar în timp ce conducea cu viteza de 218 kilometri pe oră pe DN 55 Un şofer din Craiova a rămas fără permisul de conducere pentru 120 de zile după ce a fost...
#afaceri, #bani, #criza, #profit, #vantu , #stiri Sorin Ovidiu Vantu