Fii sportiva la tine acasa cu Lady Fit Home Edition by Cori Gramescu

Sambata, 05 Mai 2012, ora 00:00
5987 citiri
Fii sportiva la tine acasa cu Lady Fit Home Edition by Cori Gramescu

Cori Gramescu a lansat "Lady Fit Home Edition", DVD-ul care te ajuta sa iti faci exercitiile zilnice cat mai profesionist acasa, atunci cand delegatiile si programul de lucru nu iti permit vizite regulate la sala de sport.

"Lady Fit Home Edition" este primul DVD care acopera cinci directii importante: sport, relaxare, odihna, la pachet cu o dieta personalizata si consultanta pentru trei luni de antrenament.

Daca esti incepatoare, Cori Gramescu a gandit cateva exercitii exercitii eficiente care pe care le poti executa cu usurinta.

"Este important ca miscarile sa fie executate corect si sa fie si accesibile. Ca incepatoare, ti-e greu sa urmezi indicatiile instructorului. Tocmai de aceea, am ales miscari foarte simple, prin care sa inveti cum sa respiri, cum sa incordezi muschii pe durata unei miscari, care este ritmul corect de miscare. Foarte putine sali de fitness au clase speciale pentru incepatori, care sa fie si eficiente", spune Cori Gramescu.

DVD-ul Lady Fit Home Edition costa 90 de lei si poate fi achizitionat de pe site-ul Lady Fit sau, incepand cu saptamana viitoare, chiar de la sala antrenoarei.

Despre sursa de inspiratie pentru acest DVD, despre dificila alegere intre sala si sportul acasa, dar si despre miscarile recomandate in cazul in care nu ai avut timp in ultima perioada de sport vorbeste Cori Gramescu, intr-un interviu acordat Business24.

Ce este de evitat atunci cand nu ai mai facut sport de foarte mult timp si incepi un astfel de antrenament?

In primul rand, inceperea unui astfel de program implica multa rabdare. Chiar daca va doriti rezultate cat mai rapide, este recomandat sa respectati exact indicatiile date de instructor si nu altceva.

In momentul in care executati mai multe repetari sau alte exercitii decat cele recomandate, riscati sa va accidentati sau sa dezvoltati gresit unii muschi pe care nu ati dori sa-i lucrati.

Ce tip de miscari recomandati pentru incepatori, in acest DVD?

DVD-ul contine exercitii de tonifiere si cardio, care lucreaza zonele-problema ale noastre, ale femeilor: brate, abdomen, fesieri, coapse, coapsa interioara. Sunt exercitii de urmat acasa, nu in sala de sport. La sala exista instructorul care are grija sa te corecteze oridecate ori gresesti.

DVD-ul este astfel conceput incat, prin filmari, vorbele rostite de mine si prin grafica tridimensoinala sa asigure informarea completa pentru cea care practica exercitiile acasa.

Sunt exercitii foarte eficiente si care au rezultate foarte bune. Eu am facut febra musculara dupa ce le-am exacutat. Este un semn bun, pentru ca muschii lucreaza.

Care sunt sfaturile de baza pentru fiecare directie acoperita prin acest DVD (sport, dieta, relaxare, odihna)?

Sport: de 3 ori pe saptamana, cate o ora, nelipsit din viata fiecareia, pentru un stil de viata sanatos. Dieta: legume la fiecare masa, trei mese fixe si doua gustari, cantitati moderate de mancare si minimum trei litri de apa pe zi. Relaxare si odihna: minimum 8 ore de somn pe noapte.

DVD-ul este fi unul adresat femeilor. Urmeaza si un DVD pentru barbati? Ce ar trebui sa contina acesta?

Momentan nu am in plan un DVD dedicat in exclusivitate sexului masculin. Dar, daca va exista, va fi cu totul altfel fata de acesta, exercitiile fiind modificate, tinand cont ca antrenamentele pentru barbati sunt complet diferite de cele pentru femei.

Care a fost sursa de inspiratie pentru "Lady Fit Home Edition"?

Suntem singura sala din Romania care ofera acest serviciu. La LadyFit este un lucru cu care ne-am obisnuit deja clientele. Toate beneficiaza de consultanta in nutritie si antrenamente, pe forumul salii. Asadar, persoanele care cumpara DVD-ul devin automat clientele noastre, deci beneficiaza, la randul lor, de acest serviciu.

Ce recomandati: fitness cu acest DVD sau sedinte la sala? De ce?

In mod normal recomand exercitiile la sala, pentru ca astfel clientele sunt mereu monitorizate de un instructor si motivatia este mult mai puternica. Sportul la sala te educa si te ajuta sa iti organizezi mult mai bine ziua.

Totusi, exista cliente care sunt fie tot timpul plecate in delegatii si nu gasesc o sala care sa le ofere conditiile necesare unui antrenament care sa le satisfaca nevoile sau care sunt, pur si simplu, "blocate" acasa cu copiii. Femeilor care fac parte din aceste categorii le recomand cu toata caldura DVD-ul Lady Fit Home Edition.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Lady Fit Home Edition, #DVD sport acasa, #Cori Gramescu fitness DVD, #interviu Cori Gramescu , #Aerobic acasa