Formula 1: Miliardarul Richard Branson, in rol de stewardesa dupa un pariu pierdut

Joi, 20 Decembrie 2012, ora 14:40
2059 citiri
Formula 1: Miliardarul Richard Branson, in rol de stewardesa dupa un pariu pierdut

Miliardarul britanic Richard Branson, fostul proprietar al echipei de Formula 1 Virgin Racing (actuala Marussia), va lucra ca stewardesa pe un zbor al companiei AirAsia, in luna mai 2013, dupa ce a pierdut pariul cu patronul echipei Lotus, Tony Fernandes, privitor la cine se va clasa inaintea celuilalt in clasamentul campionatului mondial din 2010, transmite AFP.

"Va fi stewardesa pe AirAsia cu o intarziere de doi ani, dar important este ca nu a uitat", a scris pe pagina sa de Twitter Fernandes, patronul companiei aeriene malaeziene.

Branson, proprietarul Virgin Atlantic Airways, si Fernandes s-au angajat sa lucreze o zi pentru compania aeriana a celuilalt, in functie de locul pe care il ocupau echipele pe care le detineau, in primul lor sezon din Formula 1.

Lotus a terminat pe locul 10 in clasamentul general, iar Virgin pe pozitia a 12-a, insa pariul a fost amanat la inceputul lui 2011 dupa ce Branson s-a ranit la schi.

Un membru al conducerii companiei AirAsia a anuntat la momentul respectiv ca Branson va fi imbracat in stewardesa, machiat si va purta pantofi cu tocuri inalte. Biletele la zborul Kuala Lumpur - Londra se vor vinde la licitatie, iar banii vor fi varsati unei asociatii caritabile.

#Richard Branson stewardesa, #pariu pierdut Branson, #pariu Formula 1 Branson , #Automobilism