Cum scapi de kilogramele acumulate de Sarbatori, in 20 de minute

Sambata, 04 Mai 2013, ora 00:00
3599 citiri
Cum scapi de kilogramele acumulate de Sarbatori, in 20 de minute

Scapa de grasimile asimilate in minivacanta de Paste cu Miha Bodytec, un aparat ce te ajuta sa faci in 20 de minute efortul echivalent cu 10 antrenamente de fitness.

Conceptul de fitness prin electrostimulare activa este o idee si pentru viitor, cand nu ai prea mult timp la dispozitie pentru sport.

"Acest aparat te ajuta sa iti sporesti musculatura, iar in cele 20 de minute iti antrenezi tot corpul. Noi nu avem timp de pauza, lucram foarte intens, dar facem si cardio training, pentru inima. Aparatul lucreaza foarte intens in adancime si se obtin rezultate foarte bune pentru cei care isi doresc sa slabeasca. Aceasta miscare activa porneste arderea, iar o saptamana intreaga dupa antrenament vei avea o ardere foarte buna. Mancarea nu se mai depune pe burta sau in zonele predispuse spre ingrasare, pentru ca musculatura se dezvolta si are nevoie de mai multa energie, iar caloriile se consuma in musculatura", a explicat Norbert Simonis, proprietarul lantului de sali Body Time, pentru Business24.

Miha Bodytec face parte dintr-un nou concept de fitness impementat in Romania de cei de la Body Time. Deocamdata poti apela la acest "truc" doar daca esti din Sibiu, Timisoara, Constanta, Brasov sau Cluj, acestea fiind sigurele orase din Romania unde exista sali dotate cu astfel de aparatura si care te ajuta sa aduci imbunatatiri la capitolul fitness-nutritie-stil de viata.

Din toamna, insa, si bucurestenii se vor putea bucura de noul concept de fitness, spun oficialii salilor de sport.

Nu trebuie sa te opresti aici: specialitstii iti recomanda cel putin 12 sedinte pe care trebuie sa le efectuezi, insa, sub supravegherea unui instructor si nu mai mult de un antrenament pe saptamana.

"Antrenamentul se recomanda a se practica o singura data pe saptamana, nu recomandam antrenamentul de mai multe ori pe saptamana deoarece poate aparea supraantrenarea iar efectele pot intarzia sa apara", au completat acestia.

In ceea ce priveste contraindicatiile, reprezentantii sustin ca nu exista, insa "daca medicul interzice efortul atunci implicit nici la Body Time nu te poti antrena".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#slabeste dupa Paste, #scapa de kilograme, #cum slabesti dupa minivacanta de Paste, #fitness in 20 de minute , #Echipament fitness