Scoala de Fotbal detinuta de Gica Popescu, executata silit de Fisc

Sambata, 09 Martie 2013, ora 10:30
1770 citiri
Scoala de Fotbal detinuta de Gica Popescu, executata silit de Fisc
Gica Popescu, executat silit de Fisc

Fiscul organizeaza o noua licitatie pentru executarea mai multor bunuri care apartin Scolii de Fotbal Gica Popescu, care apartine cunoscutului fotbalist si om de afaceri.

Agentia Nationala de Administrare Fiscala din Craiova organizeaza, pe 12 martie, o noua licitatie pentru vanzarea bunurilor care nu au fost achizitionate anul trecut, in martie.

Printre bunuri se afla autobuzul cu care juniorii se deplasau la competitii, o autoutilitara Dacia Logan Van, un aparat ultrasunete, o statie de dedurizare si un calculator cu monitor.

Clubul detinut de fostul capitan al echipei nationale de fotbal a Romaniei a avut mai multe probleme financiare, printre care se numara un diferend cu Dunarea Galati, care reclama o datorie de 300.000 de euro si un contract de sponsorizare cu Gillette, considerat de Fisc ca unul economic, mentioneaza Realitatea. Potrivit aceleiasi surse, Fiscul a cerut plata impozitului pe profit si a TVA-ului.

Scoala de Fotbal Gica Popescu a platit o parte din sumele datorate statului, iar managerul general al clubului, Paul Raducan, a spus, pentru Capital, ca va achita sumele restante pana la sfarsitul lunii martie.

Anul trecut, Popescu a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu suspendare, in Dosarul Transferurilor. In acelasi dosar, Mihai Stoica a fost condamnat la 4 ani de inchisoare, Jean Padureanu la 3 ani de inchisoare, Cristi Borcea la 7 ani de inchisoare, George Copos la 5 ani de inchisoare, Victor Becali la 7 ani de inchisoare, iar Gigi Netoiu la 3 ani de inchisoare.

Fostul fotbalist a declarat la Sport.ro, ca se considera nevinovat fata de acuzatiile aduse in Dosarul Transferurilor.

"Ma consider nevinovat. Atat timp cat ma consider nevinovat... Daca ma intrebati acum sa nu fi facut impresariat, da. Eu imi asum si lucrurile bune si lucrurile mai putin bune pe care le-am facut. Ma refer de-a lungul timpului, in general... Am avut si hotarari inspirate si unele mai puntin inspirate. Important este sa ni le asumam cand sunt greseli, dar cand nu sunt greseli sa incercam sa dovedim ca nu sunt asa. Lucrurile se pot indrepta, sa asteptam decizia finala".

#Gica Popescu Fisc, #Scoala Fotbal Gica Popescu, #executare silita , #Echipament fotbal