Vezi cum arata bicicleta venita parca din viitor creata de Heroin

Sambata, 04 Iunie 2016, ora 12:42
6668 citiri
Vezi cum arata bicicleta venita parca din viitor creata de Heroin
Foto: Swipelife

Brandul francez de produse de lux Heroin a realizat una dintre cele mai interesante biciclete de pe piata, cu tehnologii de ultima ora si un design modular de exceptie.

Nimic nu a fost lasat la voia intamplarii, se lauda echipa condusa de designerul Marc Simocini, bicicleta Heroin beneficiind si de consultanta din partea unor nume mari din industria prelucrarii fibrei de carbon si aerodinamicii, aminteste Luxatic.

Piesele bicicletei Heroin sunt importate din Italia si asamblate in Franta, pe langa atentia data detaliilor, principiile inovatoare fiind cele care scot in evidenta creatia trecuta in categoria produselor de lux.

Echipa Heroin a lucrat vreme de doi ani la acest proiect remarcabil, performanta si simplitatea fiind atuurile care pun in valoare bicicleta cu design futurist.

Cadrul este realizat manual din fibra de carbon, beneficiind de o rezistenta sporita si o greutate redusa. Fiecare componenta este atent calibrata si asamblata, in vreme ce procesul de productie este pastrat strict secret.

Calitatile aerodinamice ale bicicletei Heroin sunt sporite si de textura sub forma de fagure intalnita pe partile cele mai expuse la rezistenta la inaintare.

Producatorul francez a anuntat ca doar 349 de biciclete Heroin vor intra in seria limitata, asa ca ar fi bine sa te grabesti cu comanda, daca iti face cu ochiul.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#bicicleta fibra carbon, #bicicleta Heroin, #bicicleta design futurist , #Echipamente sport