Cum ti-ar sta pe o bicicleta inspirata de bolizii Lamborghini?

Sambata, 05 Noiembrie 2016, ora 00:00
7251 citiri
Cum ti-ar sta pe o bicicleta inspirata de bolizii Lamborghini?
Foto: Viks

Nu iti permiti un bolid Lamborghini? Nu e un motiv de disperare, pentru ca nu foarte multi vor avea vreodata sansa sa stapaneasca o astfel de bestie italiana.

Dar, daca vrei sa incerci senzatia data de stilul Lambo, nimic nu te poate opri sa urci in saua unei biciclete Viks GT, inspirata de formele agile ale bolizilor italieni, dupa cum arata Extravaganzi.

Inspirata de super-masinile Lamborghini, bicicleta produsa in Estonia tradeaza o nervozitate pe care o poti regasi cu usurinta in comportamentul unui bolid auto produs la Sant'Agata Bolognese.

Silueta denota agilitate si forta, la fel ca o bestie a soselelor, iar cadrul construit exclusiv din aluminiu asigura o greutate mai redusa cu 40% a bicicletei fata de modelele de serie produse de Viks.

De altfel, Viks Gran Turismo are o greutate de doar 10 kg, fapt ce ii confera o viteza superioara, demna de modelul care a inspirat-o.

Pentru moment, compania din Estonia a lansat o serie de biciclete Viks GT in culoarea galbena tipica bolizilor Lamborghini, dar alte nuante vor fi adaugate curand editiei limitate. Cum ti se pare?

#bicicleta Viks, #bicla viteza, #bicicleta model Lamborghini, #echipament sportiv , #Echipamente sportive