Halfbike redefineste mersul pe bicicleta. Crezi ca te-ai descurca? (Video)

Sambata, 29 Octombrie 2016, ora 00:00
4337 citiri
Halfbike redefineste mersul pe bicicleta. Crezi ca te-ai descurca? (Video)
Foto: Halfbikes

Pedalezi, dar nu ai si o sa pe care sa stai. Ai prins viteza ca la Turul Frantei, dar simti ca te dai pe trotineta.

Cam aceasta este descrierea minimala pentru Halfbike, o inedita bicla creata de bulgarii Martin Angelov si Mihail Klenov, co-fondatorii firmei Kolelinia.

Iti mai aduci aminte de emotiile care te-au incercat cand te-ai urcat prima oara in saua unei biciclete? Cam acelasi lucru vei simti si in clipa in care iti asezi picioarele pe pedalelele unei halfbike.

Vehiculul inedit iti va solicita ceva timp pentru a invata sa-l manuiesti intr-un mod corect, dar experienta se va dovedi amuzanta si antrenanta.

Cu Halfbike ai ocazia de a descoperi noi miscari naturale pe care le poti face in timpul unei curse in parc sau pe o sosea libera si, chiar daca vei avea nevoie de cateva zile pentru a invata toate trucurile manuirii vehiculului, senzatiile vor fi la inaltime.

In plus, te poti lauda ca ai la indemana un vehicul asamblat manual si testat inainte de a fi expediat cumparatorului. Halfbike este creata in 3 modele distuincte, in functie de inaltimea proprietarului, si poate fi comandata intr-una din cele 5 nuante oferite de producatori.

Vehiculul este conceput sa reziste la o sarcina de 95 de kilograme, iar pentru piese de schimb te poti adresa direct firmei producatoare.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Halfbike, #sport nou, #echipament sportiv, #bicicleta originala, #ciclism , #Echipamente sportive