Troti-bicla, senzatia verii: N-ai vrea sa iesi cu ea in parc?

Sambata, 23 Iulie 2016, ora 00:00
5898 citiri
Troti-bicla, senzatia verii: N-ai vrea sa iesi cu ea in parc?
Foto: Hammacher

Cel mai simpatic accesoriu al verii 2016 promite sa fie troti-bicla, o creatie care combina farmecul rotii mari cu furca si ghidon al unei biciclete cu platforma unei trotinete.

Ineditul vehicul, pus in vanzare de Hammacher Schlemmer, are avantajul de a prinde o viteza superioara fata de o trotineta clasica si arata destul de sic pentru a atrage privirile tuturor in momentul in care iesi sa dai o tura in parc.

Mult mai rapida decat o trotineta si mult mai sigura decat o bicicleta, troti-bicla este un nou simbol al mobilitatii urbane si ar trebui sa intre cat mai repede in posesia ta.

Spre deosebire de o trotineta clasica, troti-bicla Hammacher se dovedeste mult mai manevrabila, gratie platformei usor curbate, care aminteste de un skateboard.

Ghidonul mult mai fix al troti-biclei iti permite sa pastrezi cat mai bine directia de mers si cum roata din fata iti adauga un plus de viteza in inaintare ai la indemana si o frana tipica de bicicleta.

Troti-bicla are suspensii reglabile pentru a putea fi folosita si de persoane mai solide, iar platforma sa se pliaza rapid, permitand depozitarea ei in spatii mici in momentul in care nu este folosita.

Troti-bicla poate suporta o sarcina de pana la 100 kg si este destinata adolescentilor si adultilor deopotriva.

Mai mult, in aceasta perioada poti comanda vehiculul la un pret redus de la 350 de dolari la doar 200 de dolari. Atentie insa, oferta este limitata in limita stocului disponibil.

#mobilitate urbana, #oferta Hammacher Schlemmer, #troti bicla Hammaher, #echipament sportiv , #Echipamente sportive